Home / design de interior  / Sticla decorativă, la modă în designul de interior

Sticla decorativă, la modă în designul de interior

Se spune că bucătăria este inima casei. Este a doua încăpere unde ne petrecem cel mai mult timp din zi, așa că e indicat să avem grijă să fie primitoare și frumos decorată. Cum placările cu faianță nu mai sunt la modă, designerii propun geamul personalizat sau sticla decorativă.

 

Cristian Marin, administrator BIROEXPERT: „Controlam tot fluxul de producție de la nivel de preluare comandă până la finalizarea acesteia și oferim o garanție de 2 ani, de la instalarea sticlei decorative. Asigurăm serviciul de măsurare, avem departament de grafică propriu și ne ocupăm și de montaj în București, Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Buzău. Dorim să încheiem colaborări în toate județele țării, pentru că ținta noastră este să ne dezvoltăm la nivel național.”

 

 

În ultimii ani, sticla printată a devenit populară în amenajarea interioarelor din locuințe, dar și a spațiilor comerciale, datorită tehnologiei avansate.

 

 

„Folosind cea mai nouă tehnologie în materie de print UV cu cerneluri speciale, putem imprima direct pe sticlă, oferind clienților o multitudine de modele, pentru a personaliza bucătăria așa cum își doresc. Sticla decorativă este aspectuoasă, modernă, oferă un design mai frumos bucătăriei și o scoate din anonimat. Avantajul sticlei în bucătărie este acela că nu necesită o mare atenție când se murdărește. Este ușor de întreținut, se curăță ca orice fereastră cu ajutorul soluțiilor și spray-urilor, pe care le găsim în magazine. Se montează dintr-o bucată, după dimensiuni exacte, iar pentru corectitudine, măsurătorile sunt realizate de echipa noastră. Sticla decorativă va avea o suprafață perfectă, fără spații sau îmbinări care să necesite umplerea, iar peretele va rămâne drept, perfect neted”, susține managementul companiei.

 

 

Pentru inspirație, echipa companiei BIROEXPERT pune la dispoziție o bibliotecă de imagini geampersonalizat.ro/modele.

 

 

Specificații sticlă:

  • Sticlă securizată ultra clară
  • Dimensiuni maxime 3100 mm x 2100 mm
  • Margini finisate
  • Grosime 6mm
  • Ușor de curățat folosind orice spray pentru sticlă
  • Rezistență la zgârieturi
  • Rezistență la temperaturi de până la 400°C
  • Imprimare UV pe spate cu cerneluri speciale rezistente
  • Culoarea printului nu se estompează în timp

 

 

Despre BIROEXPERT, compania care a creat brandul GEAM Personalizat

 

O echipă de tineri specializați în decorațiuni interioare și arhitectură, folosind echipamente de ultimă generație, transformă ideile în realitate.

 

Toate informațiile despre produse și tehnologia folosită le găsiți pe paginile ➡️

facebook.com/geamPersonalizat 

geampersonalizat.ro 

instagram.com/geampersonalizat

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT