Home / Industria Mobilei  / START UP-UL WOODARTBIKE trece cu bine de pandemie

START UP-UL WOODARTBIKE trece cu bine de pandemie

Compania WOODARTBIKE este cunoscută pe piața internă și pe cea externă datorită bicicletelor din lemn pe care le execută.

 

 

Gheorghe Zamfir Maier, administrator WOODARTBIKE: „Anul 2020 a fost un curs intens de perfecționare și dezvoltare a abilitaților de antreprenor. Dacă în anul 2019 am demarat un proiect prin fonduri europene și totul părea să ia un avânt puternic, anul 2020 a venit cu multe provocări peste care am reușit să trecem cu bine, iar marea satisfacție e că am reușit să mărim echipa. Am lucrat intens pe partea de vânzări online, la site-ul de prezentare woodartbike.com, dar și la magazinul online de pe etsy.com.  Produsele pot fi văzute și pe paginile de pe rețelele de socializare, instagram și facebook, cu denumirea woodartbike.”

 

Compania dezvoltă acum două modele noi de biciclete din lemn dotate cu kit-uri electrice, deoarece tendința de a avea o bicicletă electrică este mai mare.

 

„Aplicând principiul nimic nu se pierde, totul se transformă, era firesc ca lemnul rezultat în urma executării bicicletelor să-l valorizăm și am realizat o colecție de veioze din lemn. Toate produsele pe care le executăm sunt pictate manual, ținem cont de dorința fiecărui client, acest lucru reprezentând un avantaj pentru noi. Mai producem o gamă variată de cutii din lemn pentru evenimente, cuiere și mic mobilier”, a adăugat administratorul WOODARTBIKE.

 

Compania WOODARTBIKE vrea să-și continue dezvoltarea în 2021

 

„În ianuarie 2021 se va încheia perioada de monitorizare din primul nostru proiect cu fonduri europene și deja ne gândim la următorul. Vrem să avem o hală proprie de producție și ne dorim achiziționarea unui CNC performant cu ajutorul căruia să putem crește productivitatea și gama de produse”, susține Gheorghe Zamfir Maier.

 

WOODARTBIKE este un start up înființat în 2019.

 

 

Produsele pot fi văzute pe woodartbike.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT