Home / Industria Mobilei  / STAR ABRAZIVI, de 21 de ani pe piața românească

STAR ABRAZIVI, de 21 de ani pe piața românească

STAR ABRAZIVI este distribuitor autorizat de produse abrazive în industria prelucrării lemnului al firmei MIRKA, din Finlanda.

Pe lângă benzile abrazive pe suport hârtie sau textil, STAR ABRAZIVI poate acoperi întreaga gamă de abrazivi pe suport destinați industriei prelucrării lemnului (discuri, mașini de șlefuit manuale, profesionale, pneumatice sau electrice, aspiratoare industriale) cu produse atent selecționate pentru calitatea lor. Benzile fabricate pe un suport complet nou de hârtie antistatizată sunt foarte rezistente și pot înlocui produsul pe suport pânză, în foarte multe cazuri.

 

 

„Achiziția unei linii complete de producție a benzilor abrazive ne permite onorarea solicitărilor clienților noștri într-un termen de maximum 7 zile. Asigurăm calitatea produselor și constanța acestora pe toata durata colaborării noastre. Venim în întâmpinarea clienților noștri prin acordarea de asistență tehnică în alegerea produselor optime pentru fiecare operațiune. La solicitarea clienților efectuăm demonstrații cu cele mai noi produse și sisteme de șlefuire ale firmei MIRKA Finlanda.”

 

Mai multe detalii pe starabrazivi.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT