Home / Promo  / spoga+gafa 2023, târg de succes cu accent pe „Grădinile sociale”

spoga+gafa 2023, târg de succes cu accent pe „Grădinile sociale”

Aproximativ 30.000 de vizitatori din 122 de țări au participat la târgul de referință pentru grădină și stil de viață. Între 18 și 20 iunie 2023, peste 1.800 de expozanți din 58 de țări au prezentat tendințele sezonului viitor. Prin urmare, evenimentul aproape a egalat cifrele record ale anului 2019.

 

 

Grădinile viitorului sunt durabile, promovează schimbul social și oferă mai mult potențial ca niciodată ca spațiu extins de viață și de lucru. Aceasta este concluzia primordială a spoga+gafa 2023, care și-a consolidat și mai mult poziția de târg de top la nivel mondial. Târgul este în trendurile internaționale, cu tema sa cheie „Grădinile sociale – Locuri de întâlnire”.

 

 

„Cu un număr mult mai mare de vizitatori din Germania, dar mai ales cu o creștere însemnată a numărului de vizitatori din străinătate – de 70% – târgul spoga+gafa și-a confirmat încă o dată relevanța, fiind considerat cea mai importantă platformă internațională de comerț din industrie”, a declarat Oliver Frese, Chief Operating Officer al Koelnmesse GmbH.

 

 

Următorul târg spoga+gafa este programat să aibă loc, la Köln, în perioada 16-18 iunie 2024.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT