Home / Design  / SPIRALWOOD, arta creării de scări și balustrade

SPIRALWOOD, arta creării de scări și balustrade

MOBILA EXPO este o ocazie pentru noi să prezentăm scările de lux, baluștrii unicat, personalizați, tip torsadă sau în stil colonial. Avem și o promoție pentru scările noastre unice cu baluștrii tip spirală: cine lansează o comandă în timpul expoziției primește un discount de 10%. Piața din România este foarte importantă pentru noi, clienții noștri și cei interesați ne întâlnesc, în fiecare an, la expozițiile de profil. Produsele noastre, prelucrate cu mare atenție, se pot găsi pe piață de 25 de ani, mai nou sub brandul SPIRALWOOD, ca marcă înregistrată.

 

SPIRALWOOD scara interioara Panorama

 

Materia primă se selecționează imediat după tăiere și ajunge în atelierele noastre la cea mai bună calitate. Produsele noastre au la bază lemnul de fag, dar la comandă prelucrăm și alte tipuri de material. În majoritate, piesele sunt realizate artizanal, astfel că nici cea mai mică greșeală nu trece neobservată de meșterii noștri.

 

SPIRALWOOD scări balustrade lemn

 

Compania WOOD MANAGEMENT (SPIRAL) participă cu brandul SPIRALWOOD la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

 

www.spiralwood.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT