Home / Industria Mobilei  / Spectral Mobila a deschis al patrulea magazin din acest an

Spectral Mobila a deschis al patrulea magazin din acest an

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 31 mai, în Focșani, al 22-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

Magazinul deschis pe strada Republicii nr. 64, în centrul comercial Milcov va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

 

„După magazinele deschise în acest an în Brașov, Sebeș și Oltenița am reușit să inaugurăm și în zona Moldovei un nou showroom, în Focșani. Ne-am propus să deschidem cel puțin 5 magazine pe an, iar cu această nouă locație ne-am apropiat de acest prag și luăm în calcul chiar să-l depășim până la finalul anului. Este o perioadă dificilă pentru comerțul cu produse neesențiale din cauza creșterilor accelerate ale prețurilor la energie, combustibili sau materii prime și suntem în permanență atenți la evoluția consumului. Cu toate acestea ne dorim să continuăm extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă, dar și a capacității de producție.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 15 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

 

Articole despre SPECTRAL MOBILA, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT