Home / Industria Mobilei  / Soluții tehnologice de la Wood Expert

Soluții tehnologice de la Wood Expert

Wood Expert reprezintă relații bazate pe încredere, profesionalism și respect, fapt ce ne poziționează printre liderii pieței de utilaje destinate prelucrării lemnului în România.

 

Avem o echipă de profesioniști cu experientă atât pe partea de consiliere tehnică, proiectare linii tehnologice și fluxuri de producţie, dar și în ceea ce privește service-ul echipamentelor.

 

În decursul celor peste 15 ani de activitate am asigurat calitatea serviciilor și am oferit soluții tehnologice profesionale în cele peste 300 de investiții în fabrici complete de prelucrare a lemnului si sutele de utilaje clasice puse în funcțiune de inginerii noștri la care s-a adăugat un service în garanție și postgaranție premium.

 

Printre proiectele realizate în anul pandemiei vrem să mentionăm o nouă fabrică  de mobilă în București, unde beneficiarii au cerut productivitate sporită și calitate premium a finisajelor, costul de întreținere a echipamentelor cât mai scăzut totul intr-un timp cât mai scurt de finalizare a proiectului.

 

Fabrica a fost echipată cu un circular de formatizat în pachet Axo 300 cu axe controlate la care a fost adăugat un dispozitiv de ridicare a panourilor în vid suspendat pe un cadru metalic mobil pentru o manipulare ușoară și sigură a panourilor și o imprimantă de etichetare pentru gestionarea simplă a loturilor de producție.

 

 

Nu lipsesc circularul cu incizor și masă mobilă SCM, mașina automată de aplicat cant Flexa 507, CNC-ul EasyJet proiectat în special pentru fabricarea piselor de mobilier și a ușilor de interior, CNC-ul de găurire și canelare JetSmart toate aceste echipamente fiind produse de Casadei Busellato Italia.

 

 

În completarea acestora am venit cu o mașină de calibrat și șlefuit produsă de Heesemann Germania și un robot de vopsire prin pulverizare la care am atașat o cameră presurizată de uscare de la Giardina Group.

 

 

Toate echipamentele au fost legate la un sistem de exhaustare capabil să îndeplinească toate standardele de performanță și să fie compatibil cu normele de filtrare și depozitare a resturilor lemnoase de fabricație.

 

 

Astfel la începutul anului 2021 echipa Wood Expert a reușit să finalizeze ultimele teste de producție și să predea fabrica beneficiarilor.

 

Wood Expert vine în întâmpinarea celor mai exigente cerințe din piață cu soluții tehnologice concrete dovedite în timp. Cei ce ne-au ales drept parteneri și ne-au oferit încrederea demonstrează stabilitatea și profesionalismul de care am dat dovadă în cei peste 15 ani de activitate și pe această cale dorim să le mulțumim.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT