Home / Industria Mobilei  / Soluții tehnologice de la WOOD EXPERT INDUSTRY

Soluții tehnologice de la WOOD EXPERT INDUSTRY

WOOD EXPERT Industry are o prezență semnificativă pe piața echipamentelor aferente industriei lemnului, fiind reprezentanța pentru Romania a unor puternici și reputați producători de echipamente din Italia și din Germania.

Oferă echipamente de ultimă generație, adaptate cerințelor actuale din punct de vedere al calității și al fiabilității acestora.

UNITEAM – Centrul de prelucrare cu comandă numerică și 3, 4 sau 5 axe de prelucrare, pentru producția de uși drepte și în arcadă, scări, ferestre, elemente decorative și elemente pentru industria mobilei.

 

UNITEAM

WINTERSTEIGER

Wintersteiger – soluția ideală pentru tăiere în lamele cu grosime minimă de 1mm. Poate prelucra grinzi cu lățimea între 30 și 310 mm, opțional 660 mm, înălțimea între 5 și 165 mm și o lungime minimă de 350 mm și poate prelucra atât cherestea tivită cât și netivită.

 

GIARDINA

GIARDINA – Linii de lăcuire si vopsire in sistem continuu robotizat. Sistem brevetat de recuperare al produsului de finisaj. Sistem brevetat de uscare cu microunde. Timpi reduși de gestiune și întreținere, costuri mai mici, reducerea costurilor de materiale de finisaj și solvenți.

 

HESSEMANN

HESSEMANN – Mașină de șlefuit de linie, cu cap superior mobil, vacuum în batiu,tampoane electromagnetice CSD®,cu presiuni diferite, cu posibilitatea de a fi concepută cu grupuri transversale, longitudinale, longitudinale cu chevron etc.

 

ORMA MACCHINE

ORMA MACCHINE– Sistem de presare, pentru acoperire în 3D, proiectată pentru înfoliere panouri, cu folii din PVC termoplastic sau furnire în ciclu automat de presare. Sistemul inovator de încărcare/ descărcare și control electronic al tuturor funcțiilor de lucru.

 

STROMAB

STROMAB – Centru de prelucrare automată a elementelor pentru case, cu gestionare electronică prin CNC. Dotat cu: unitate de tăiere, unitate de cepuire, unitate de găurire, unitate de decupare orizontală și verticală.

 

WOOD EXPERT Industry comercializează atât utilaje noi, cât și utilaje second-hand recondiționate în fabricile producătorilor, în funcție de solicitări.

Compania poate asigura și o finanțare în sistem leasing în condiții avantajoase:

* rambursare în 3-4 ani

* analiza dosarului în 3-4 zile

* cele mai mici dobânzi de pe piața de leasing

 

Mai multe informații pe www.woodexpert.ro

 

wood 3

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT