Home / Industria Mobilei  / Soluții profesionale de la PROCONSEL

Soluții profesionale de la PROCONSEL

Compania PROCONSEL comercializează mașini, utilaje și echipamente pentru industria lemnului din 1997. Oferă soluții profesionale pentru creșterea producției, reducerea timpului de realizare a comenzilor și micșorarea costurilor de producție.

 

Societatea este reprezentant  autorizat în România, pentru mărcile: MiniMax, SCM, DMC, MORBIDELLI, MAHROS, ROUTECH, STEFANI, IDM, GABBIANI, ELMAG, SERGIANI ale grupului SCM din ITALIA.

 

Gama largă de produse cuprinde utilaje care acoperă atât cerințele atelierelor de tâmplărie cât și pe cele ale întreprinderilor mici, mijlocii și mari din industria de prelucrare a lemnului, cum ar fi: fierăstraie circulare, mașini de frezat, mașini de găurit, mașini universale de tâmplărie, mașini combinate, mașini automate de aplicat canturi, centre de secționat panouri, mașini automate de formatizat si frezat panouri, mașini automate de rindeluit si profilat pe 4 fete, mașini automate de calibrat si șlefuit, centre de prelucrare cu comandă numerică pentru producția de ferestre, centre de găurire și frezare cu comandă numerică, instalații și roboți de finisare, instalații de presare pentru masive și panouri, LINII AUTOMATE PENTRU PRELUCRAREA PANOURILOR ( DEBITARE-BOTDURARE-GAURIRE-AMBALARE ) SI FERESTRELOR( CELULA INTREGATA BINALE ), PRODUCTIE CASE DIN LEMN.

 

Florin HORLACI, director general PROCONSEL: „Am trecut și noi prin această perioadă grea. Suntem într-un segment care se mișcă însă foarte precaut. Chiar și în perioada stării de urgență am avut proiecte. Nu suntem mulțumiți, dar ne facem treaba, nu ne-am oprit. Am oferit consultanță și service prin programul nostru de service online. Ce am avut pre-comandat înainte de pandemie, am adus. Partenerii noștri din Italia au început să lucreze și să livreze imediat după ce li s-a permis. Am avut și întârzieri, din cauza blocării camioanelor în Slovenia și a introducerii în carantină a șoferilor, pentru câteva zile. Însă clienții noștri au înțeles situația. Practic, în afară vizitelor la clienți, pe partea tehnică și piese de schimb am funcționat, în așa fel încât să nu lăsăm niciun client descoperit. Suntem legați online cu magazia de piese de schimb din Italia. Folosim cele mai bune servicii internaționale de curierat astfel încât orice cerere de piese de schimb să fie onorată în cel mai scurt timp. Mai mult, în tot acest timp, am pregătit oamenii și  ne-am și specializat pentru câteva produse,  care se lansează oficial în perioada următoare. Avem cereri și pentru proiecte mari, însă până la finalizarea acestora încercăm să-i ajutăm și pe cei mai mici. Am pregătit  pachete de utilaje pentru start-up-uri, cu reduceri substanțiale și costuri zero pentru transport și montaj. Colegii noștri oferă consultanță atât pe partea financiară, cât si pe partea tehnică.”

 

Pentru următoare perioadă PROCONSEL vine cu  două noi oferte pentru START-UP- uri:

 

 

VARIANTA 1

CIRCULAR DE FORMATIZAT SCM NOVA SI 300 CE

MASINA APLICAT CANT SCM OLIMPIC K230 EVO T

MASINA DE GAURIT MULTIPLA SCM STARTECH 21

ASAPIRATOR LOCAL SCM ECO 300 D X 2

 

 

VARIANTA 2   

CIRCULAR DE FORMATIZAT SCM  MINIMAX SI 400 ES

MASINA APLICAT CANT SCM  MINIMAX ME 35 TR

MASINA DE GAURIT MULTIPLA SCM  MINIMAX AD 21

ASAPIRATOR LOCAL SCM ECO 300 D X 2

 

 

Pentru mai multe detalii accesați proconsel.ro 

 

 

Despre SCM, principalul producător de mașini și soluții pentru prelucrarea lemnului

 

SCM a avut întotdeauna un angajament puternic pentru industria din ADN-ul său și este organizată în trei mari centre de producție din Italia. Procesele industriale sunt organizate după cele mai avansate principii ale managementului  și excelenței operaționale. Scopul companiei este de a oferi clienților noștri cele mai bune performanțe de calitate și viteză.

 

Halele de producție pot fi vizitate, cu vizite ghidate care ajută la o mai bună înțelegere a proceselor de producție. Centrele tehnologice din Italia și din întreaga lume sunt întotdeauna deschise clienților care doresc să vizualizeze mașinile, să participe la demonstrații și să examineze studiile de fezabilitate și rezultatele testelor de performanță.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT