Home / Industria Mobilei  / Soluții la cheie pentru linii tehnologice profesionale de la WOODEXPERT

Soluții la cheie pentru linii tehnologice profesionale de la WOODEXPERT

WOODEXPERT este o companie ce activează, din 2005, în domeniul echipamentelor profesionale destinate prelucrării lemnului, având personal cu experiență atât pe partea de vânzări, consiliere tehnică, proiectare linii tehnologice, fluxuri de producție, cât și în ceea ce privește service-ul.

 

 

WOODEXPERT a investit întotdeauna în cercetare, dezvoltare, prin specializarea personalului de vânzări cu training făcut de reprezentanți ai producătorilor de prestigiu cu care colaborează, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu și pentru a veni cu soluții inovative de ultimă oră. Inginerii de service sunt școlarizați la sediul producătorilor pentru a pune cu succes în funcțiune și pentru a asigura o bună mentenanță echipamentelor pe care le comercializează.

 

 

Misiunea companiei pentru viitor constă în a menține un standard profesional ridicat în rândul tuturor compartimentelor (comercial, service, logistică) precum și creșterea nivelului de colaborare dintre producători, într-o manieră care să ofere în Romania soluții tehnologice complete prin integrarea în fluxuri tehnologice a echipamentelor necesare realizării unui produs sau a unei game de produse (debitare, prelucrare mecanică, finisare, montaj, ambalare).

 

 

În acest moment, compania WOODEXPERT dispune de soluții „la cheie” pentru linii tehnologice profesionale de cherestea, semifabricate, mobilier masiv, mobiliere din panouri înnobilate, uși/ ferestre, parchet, scaune, grinzi din lemn masiv, case din lemn.

 

 

Mai multe despre companie pe woodexpert.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT