Home / Focus  / Soluții financiare pentru simplificarea schimburilor comerciale internaționale

Soluții financiare pentru simplificarea schimburilor comerciale internaționale

Ebury Partners Belgium NV Sucursala București are ca acționar majoritar Banco Santander, cea mai mare bancă spaniolă și reprezintă un FinTech global autorizat să funcționeze în Europa ca Instituție de Plată de către Banca Națională a Belgiei, iar în România își desfășoară activitatea sub supravegherea Băncii Naționale a României.

.

 

Ebury Partners UK Ltd este prezentă în peste 20 țări și are mai mult de 1300 angajați. Este interesant de știut că volumul tranzacțiilor efectuate de Ebury atinge valoarea de 21 miliarde de dolari, anual.

 

 

Începând cu 2009, soluțiile noastre de schimb valutar au fost utilizate în toate industriile și înlătură barierele financiare globale cu care se confruntă multe organizații.

 

 

Din serviciile oferite de Ebury putem enumera: facilitarea plăților valutare cu decontare în aceeași zi, indiferent de valută, IBAN dedicat pentru +400 valute, persoană dedicată în relația cu Ebury (un FX Dealer desemnat, care urmărește piața și oferă cele mai bune soluții), platforma online EBO , FX & Risk Management valutar (cotații foarte competitive pentru tranzacții FX Spot, contracte Forward , Fixe și Flexibile, astfel create pentru reducerea riscului valutar.)

 

De-a lungul timpului, compania a primit mai mult de 25 de premii internaționale, cum ar fi Financial Times 1000 Europe’s fastest-growing companies 2020 si The Sunday Times Tech Track 100. Toate acestea situează Ebury printe Fintech urile cu cea mai fulminantă creștere la nivel european.

 

Pentru a ramane la curent cu cele mai recente informații de pe piețele și valutele cu care lucrați, dar și pentru a obține expertize și analize competente, urmariti-i pe specialistii noștri pe platformele de Social Media. Analizele lor au situat Ebury pe locul #1 in forecastul EUR/RON al Bloomberg in Q4 2020.

 

 

Este important de evidențiat faptul ca Ebury partners este membru al Programului de servicii de plată pentru furnizorii Amazon, ceea ce înseamnă că vânzătorii care folosesc site-urile Amazon pot continua să colecteze plăți din diferite regiuni și în diferite monede prin intermediul platformei Ebury.

 

Vânzătorii din marketplace Amazon pot beneficia acum de serviciile Ebury. conturi de colectare în peste 35 de monede și 15 țări, pentru a ajuta vânzătorii să primească fondurile în moneda locală, în scopul de a economisi timp de tranzacție și taxe de convertire. Aceste capacități FX permit afacerilor și să-și repatrieze fondurile cu succes, în timp ce capacitățile îmbunătățite ale Ebury ajută la atenuarea riscului FX atât pentru vânzători, cât și pentru furnizorii acestora, obținând stabilitatea și securitatea prețurilor.

 

 

Oferta noastră unică de produse ajută întreprinderile să accelereze și să simplifice operațiunile financiare internaționale. Oferim experiență și un serviciu excelent pentru clienți, de obicei rezervat celor mai mari clienți ai băncii, împreună cu tehnologia noastră inovatoare și capacitățile inegalabile. Indiferent dacă sunteți un comerciant internațional,  , o platformă de comerț electronic sau un proprietar al unei întreprinderi mici, soluțiile noastre sunt concepute pentru a crea un proces de finanțare internațional perfect.

 

 

Mii de companii de pe tot globul tranzacționează mai rapid și mai inteligent utilizând serviciile oferite de Ebury: plăți internaționale, schimb valutar în peste 130 valute, strategie de cash management si multe altele.

 

Pe siteul www.ebury.ro sunt detaliate toate aceste capabilitati, unde veți regăsi modalitatea de a intra în contact cu noi, dar și mai multe informații privind modul în care soluțiile noastre de gestionare a riscurilor de schimb valutar vă pot ajuta afacerea să crească.

 

Ebury Partners Belgium NV/SA

Bulevardul Primaverii 19-21 (2nd floor)

011972 Bucuresti

+40 316 301 144

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT