Home / Promo  / Soluția online pentru proiectarea mobilierului la comandă

Soluția online pentru proiectarea mobilierului la comandă

Nika Utilaje lansează în România programul de proiectare online Bia Software!  Acest software digitalizează proiectarea mobilierului și permite clientului final să își creeze mobilierul dorit din comfortul propriei case. Proiectanții colaboratori au la dispoziție toate informațiile necesare și un suport profesional pentru a scurta timpul de la comandă la producție.

Nika Utilaje este un nume de încredere pe piață românească pe zona de prelucrare a lemnului. Compania oferă o gamă completă de utilaje, de la un simplu fierăstrău circular la cel mai complex CNC sau software de tip Industry 4.0. Având o experiență de aproape 30 de ani în domeniu, NIKA UTILAJE cunoaște în detaliu provocările întâmpinate în producerea mobilei la comandă si a dezvoltat o soluție eficientă pentru proiectarea mobilei la comandă, 100% online.

BIA Software este soluția online pentru proiectarea mobilierului la comandă, cu preț în timp real. Clientul își configurează singur mobila și proiectul este pregătit automat pentru producție.

Programul vă susține în numeroase moduri, cele mai importante beneficii sunt:

 • Optimizarea costurilor – reducerea costurilor aferente deținerii unui showroom (atât logistice, cât și de personal)
 • Digitalizarea afacerii- atragerea de clienți noi și generarea de noi cereri
 • Eficientizarea producției- reducerea timpului necesar procesării unei comenzi și a greșelilor umane
 • Calculul exact al costurilor per comandă- înțelegerea clară a valorii fiecărui proiect
 • Integrarea cu Cabinet Vision pentru a genera automat programele de lucru pentru CNC sau fierăstrău circular în pachet

BIA Software are 2 interfețe – una pentru producătorul de mobilier și una pentru cumpărător. Cele 2 interfețe au fost proiectate astfel încât să fie ușor de folosit, adică atât clientul final, cât și fabrica să acceseze rapid informațiile importante pentru fiecare.

Pentru clientul final, acesta poate să: redimensioneze mobila, schimbe compartimentarea, schimbe materialele, schimbe accesoriile, ofere preț în timp real, vadă camera randată.

Producătorii de mobilier au diferite opțiuni în interfața lor. Mai exact, ei pot:

 • Să seteze sau să modifice metoda de construcție pentru fiecare corp în parte.
 • Să seteze limite pentru utilizator – aveți control deplin asupra opțiunilor de editare pe care le are utilizatorul în interfața să, astfel încât comanda să se poată realiza cu ușurință în fabrica.
 • Să creeze librării de materiale/corpuri – vor fi disponibile pentru cumpărători exact materialele din fabrică. Se pot crea librării cu cele mai bine vândute produse, ca inspirație pentru clienți.
 • Să seteze metoda de calcul preț – Se pot crea chiar mai multe metode de calcul, în funcție de nevoie.
 • Să genereze rapoarte de producție – La finalizarea comenzii de către client sunt generate rapoartele necesare pentru tăiere.
 • Să aibă conexiunea directă în Cabinet Vision cu fabrica – Programul BIA Software permite crearea unui link direct cu programul de proiectare Cabinet Vision pentru a eficientiza tot procesul de producție.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT