Home / Industria Mobilei  / Soluția imos destinată integrării și digitalizării producției de mobilă

Soluția imos destinată integrării și digitalizării producției de mobilă

imos iX vine în sprijinul producătorilor de mobilă și designerilor de amenajări interioare prin eficientizarea proceselor de vânzare, planificare, prezentare, design și producție, asigurând optimizarea pe întreg parcursul acestora.

 

Instrumentele de randare și proiectare în plan 3D specifice industriei sunt conectare la utilaje moderne și noi platforme de comunicație – permițând producția eficientă a pieselor individuale de mobilier sau a unor concepte de amenajări interioare cu grad ridicat de complexitate. Nivelul de precizie și integrare, până la cel mai mic detaliu, garantează o fiabilitate sporită a procesului de producție. . Watch the Video!

 

Beneficiile utilizării imos iX:

 

Vânzarea directă prin intermediul punctelor de lucru. Cu ajutorul sistemelor conectate la Internet destinate prezentării și plasării comenzilor, imos iX reprezintă soluția inovativă de tip eBusiness, care face posibilă identificarea noilor modele de afaceri. Clienții finali și proiectanții elaborează împreună concept prin mijloace online, generând astfel soluții in timp real.

 

Proiectare personalizată și randare 3D. Piesele individuale de mobilier sau planurile de amenajări interioare pot fi proiectate și prezentate în cel mai scurt timp posibil și cu efecte impresionante – inclusiv randări de tip VR (realitate virtuală). Soluțiile de tip asistent (wizard) de proiectare și secvențele de operare optimă asigură un proces de proiectare simplu și rapid. Watch the Video!

 

 

Conectare la programele externe cu ajutorul soluțiilor de tip cloud. Domeniul de aplicare al funcționalităților imos iX poate fi suplimentat cu diverse servicii destinate facilitării procesului de producție. Conectarea intr-un ecosystem existent se realizează cu ușurință prin intermediul unei interfețe de tip cloud. Watch the Video!

 

Servicii de tip cloud pentru datele digitale ale furnizorilor. Datele existente ale furnizorilor de accesorii si materiale pot fi descarcate, în orice moment, și pot fi implementate direct în planul de proiectare.

 

Conectare perfectă pentru adaptarea la procesul de producție. imos iX generează, în mod automat, programele destinate utilajelor de tip CNC – inclusiv pentru fluxuri de productie multiple și planificarea flexibilă a procesului producției sau proiectare.

 

Prin intermediul soluțiilor de aplicații digitale cu aplicabilitate extinsă ale imos iX, piesele de mobilier și planurile de amenajări interioare pot fi proiectate, produse și distribuite integral într-o manieră complet inovativă. Watch the Video!

 

Beneficiați acum de experiența completă cu soluția imos iXperience!

 

Contact imos Romania | Lucian Gatina

I +40 730 93 06 22 | Lgatina@imos3d.com | www.imos3d.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT