Home / Promo  / Solid Wood Expert a prezentat la Milano colecția DoubleR – 2R. La Salonul Imobiliar București va expune piese din mai multe colecții.

Solid Wood Expert a prezentat la Milano colecția DoubleR – 2R. La Salonul Imobiliar București va expune piese din mai multe colecții.

„La colecția DoubleR – 2R ne-am jucat cu formele dreptunghiulare, cu scopul de a ne depărta de clasic, păstrând utilul. Am reușit și o tentă de imponderabil. Pentru măsuțe, ne-am permis să evadăm către decorativ, îmbinând culori și nuanțe ale lemnului, pe care l-am tăiat în secțiunea sa cea mai expresivă. Am putea spune că fiecare măsuță cu joc asemănător tablei de șah are în designul său încifrat un mesaj secret al lemnului din care provine”, explică designerii colecției.

 

 

SOLID OAK EXPERT produce mobilier 100% din lemn masiv și exportă în Marea Britanie, Austria, Germania și Ungaria. „Avem un portofoliu bogat de produse cu design clasic și modern, dar ne place să concepem și la comandă. De asemenea, avem experiență în proiecte complexe, precum: uși, scări, placări de perete, bucătarii, dining room, living room, dressinguri, dormitoare”, susțin reprezentanții companiei.

 

 

În acest week-end, 5-7 mai 2023, produsele din noile colecții sunt expuse la Salonul Imobiliar București.

 

 

 

solidwoodexpert.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT