Home / Industria Mobilei  / SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu succes garantat

SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu succes garantat

SOLID OAK EXPERT produce mobilier 100% din lemn masiv. Compania exportă în Marea Britanie, Austria și Germania.

 

 

MIHAELA TURC, manager SOLID OAK EXPERT: „Piaţa externă a scăzut anul acesta undeva la 70% pe Marea Britanie datorita incertitudinii cu privire la consecinţele Brexit-ului, însă piaţa interna a crescut semnificativ datorită participărilor la târgurile BIFESIM, MOBILA EXPO, Salonul de Mobilă Sibiu. Atu-urile noastre sunt: calitatea mobilierului pe care îl executăm (este un factor determinant în alegerea produselor noastre), diversitatea și livrarea la termen. 80% din produsele noastre sunt executate din stejar, dar avem soluţii pentru fiecare client în funcţie de buget. Producem și mobile din fag, paltin și brad. Chiar acum înnobilăm un hotel de 4 stele în Austria. De asemenea, producem mobilier din brad sau fag pentru tabere de copii și pensiuni. Pe piaţa Germaniei livrăm uși. Cea mai mare piaţă pentru noi o reprezintă Marea Britanie, unde mobila noastră se adresează clienţilor cu venituri peste nivel mediu spre high class, dar avem și clienţi care chiar dacă nu au veniturile foarte mari ţin să-și orneze locuinţa cu mobilier trainic, natural. Englezii au cel puţin o piesă de mobilier din stejar deoarece pentru ei stejarul reprezintă prosperitate și bunăstare.”

 

Stilurile pe care le abordează SOLID OAK EXPERT sunt atât clasic, cât și modern. Colaborează cu designeri din Franţa și din Anglia, dar are și colecţii proprii. Compania are 12 colecţii în portofoliu, în 1.400 de piese, dar execută și mobilier personalizat, la comandă.

 

MIHAELA TURC, manager SOLID OAK EXPERT: „Liniile clasice le promovăm în colecţiile COUNTRY și ABOUSON, realizate de un designer francez. Colecţiile TEMPLE și ELEGANCE sunt opera unui designer englez, ca și colecţia ARTISAN pe care am prezentat-o anul trecut la expoziţia de la BIRMINGHAM, la care participă partenerii noștri englezi. În rest, designul îi aparţine soţului meu, care realizează proiectele pentru mobilierul la comandă. Noi încercăm să ne păstrăm nișa, să producem numai din lemn masiv, să realizăm produse bio și de calitate. Acum se vinde foarte bine produsul care combină lemnul cu metalul. Toată lumea produce mobilier din lemn cu metal. Noi combinăm însă lemnul cu inox, iar datorită preţului mai mare ne poziţionăm în segmentul mobilierului de lux. Finisajul de ulei gri cu inox e propus și gândit de fiul meu.”

 

SOLID OAK EXPERT produce și mobilă pe comandă, personalizată. S-a impus pe piaţa locală și internaţională prin atenţia la detalii, calitatea mobilierului și respectul faţă de client.

 

 

 

Mai multe detalii despre produse găsiţi pe www.solidwoodexpert.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT