Home / Industria Mobilei  / SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu obiectiv principal producția de mobilă durabilă

SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu obiectiv principal producția de mobilă durabilă

Proprietarii companiei sunt pasionați de mobilă. Și-au început drumul ca angajați într-o fabrică mare, unde au învățat tainele meseriei de la profesioniști. Ulterior și-au dezvoltat propria afacere în acest domeniu, mizând pe calitate, seriozitate și dedicare. 

 

Au ales, de la început, să lucreze cu lemn masiv, în special cu stejar. 

 

Mihaela Turc, manager SOLID OAK EXPERT: „80% dintre produsele noastre sunt executate din stejar, dar avem soluții pentru fiecare client, în funcție de buget. Producem mobilă si din frasin, fag, paltin, tei și brad.”

 

O echipă solidă de profesioniști

 

Managementul companiei susține că atu-ul SOLID OAK EXPERT este echipa de profesioniști pe care a construit-o. De la designeri la meșteri, de la muncitori la echipa de management, toți sunt implicați și dedicați producerii de piese de mobilier de calitate, cu finisaje deosebite. 

„Dăm importanță calității materiei prime și materialelor folosite, precum și accesoriilor montate, pentru că, în această societate de consum, noi producem mobilă durabilă. Produsele noastre sunt din lemn masiv, cu linii moderne sau clasice. Avem soluții pentru fiecare client, în funcție de buget, combinând lemnul masiv cu MDF pentru mobilierul și ușile ce se doresc vopsite. Unele dintre ele au elemente de design din metal. Finisăm cu vopsea în orice culoare din paletarul RAL, cu diverse grade de luciu sau tradițional cu baiț și lacuri acrilice (cu pori deschiși) pentru a lăsa fibra lemnului să-și etaleze căldura și frumusețea. În același timp, efectul vizual deosebit conferit de finisajul cu ulei 100% natural, într-o gamă diversă de culori, aplicat pe oricare dintre produsele noastre asigură protecția sănătății persoanelor alergice. Pentru a oferi un design unitar al spațiului rezidențial, am extins proiectarea personalizată la conceptul de amenajare „la cheie” a locuinței, oferind toate tipurile de mobilă, de la bucătării la camere de zi, de la birouri la camere de tineret, de la mobilier de baie la dormitoare și dresinguri, uși de interior, scări cu balustrade, riflaje și lambrisări”, spune managerul companiei. 

 

Compania are în portofoliu 12 colecții ce cuprind 1400 de piese, ce reprezintă punctul de plecare pentru realizarea produselor personalizate solicitate de client în magazinele din Marea Britanie, Germania, Austria, Ungaria. 

 

Mobilă din stejar, apreciată de englezi

 

„Pentru noi, cea mai mare piață de export o reprezintă Marea Britanie, unde mobila noastră se adresează clienților cu venituri peste nivel mediu spre high class, dar avem și clienți care, chiar dacă nu au venituri foarte mari, țin să-și decoreze locuința cu mobilier trainic, natural. Englezii au cel puțin o piesă de mobilier din stejar, deoarece pentru ei stejarul reprezintă prosperitate și bunăstare, cel puțin așa susțin managerii de magazine din Regatul Unit”, povestește Mihaela Turc.

 

 

SOLID OAK EXPERT a produs mobilă pentru câteva hoteluri de 4 stele, dar și pentru tabere de copii și pensiuni din Austria, comenzi care certifică aprecierea clienților. Pe piața Germaniei firma a livrat uși din lemn masiv pentru ansambluri rezidențiale de lux. 

 

SOLID OAK EXPERT investește pentru a cuceri piața românească

 

Compania acordă mare atenție și pieței din România. Pentru a-și face cunoscute produsele, participă la toate evenimentele cu public, organizate local, regional sau național. 

 

 

„Suntem prezenți la toate târgurile interne. Producem mobilă și livrăm oriunde în țară. Acordăm consiliere gratuită pentru amenajările pe care urmează să le realizăm. Practic, clientul ne contactează, discutăm despre mobilierul pe care îl dorește, realizăm măsurătoarea spațiului, dacă este necesar, iar la final tot noi îi livrăm și montăm produsele. În cazul bucătăriilor, putem furniza și aparatura electrocasnică, economisind timpul clientului nostru. Colaborarea cu producatorii de vitralii ne permite sa extindem oferta de uși de interior, astfel că pe lângă cele cu tăblii de lemn sau MDF, putem executa și uși cu sticlă clară, sticlă cu model sau cu vitralii”, afirmă managerul SOLID OAK EXPERT. 

 

 

Cea mai bună reclamă o face un client mulțumit

 

„Suntem recunoscuți de clienți pentru calitatea mobilierului pe care îl executăm, factor determinant în alegerea produselor noastre, dar și pentru diversitate și livrare la termen”, afirmă Mihaela Turc. 

 

Stilurile pe care le abordează SOLID OAK EXPERT sunt atât clasic, cât și modern. Colaborează cu designeri din Franța și Anglia, dar si cu designeri români. Accentul este pus pe producția de mobilier personalizat, la comandă. 

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe

solidwoodexpert.com

facebook.com/SolidWoodExpert

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT