Home / Industria Mobilei  / SIMEX vrea să cucerească publicul din România cu noua colecție Mona Lisa

SIMEX vrea să cucerească publicul din România cu noua colecție Mona Lisa

Producătorul român din Șimleu Silvaniei va dezvălui, în premieră la BIFE-SIM 2019, noua colecție MONA LISA, dedicată iubitorilor de artă. Astfel, SIMEX își dorește să aducă un omagiu marelui geniu Leonardo da Vinci, anul acesta împlinindu-se 500 de ani de la moartea marelui artist. În cadrul expoziției, colecția MONA LISA va fi prezentă cu piese de mobilier dedicate sufrageriei, de la vitrină, la masă extensibilă.

 

Alături de noua colecție MONA LISA, în standul SIMEX vor putea fi admirate și comandate pentru cumpărare elegantele și sofisticatele colecții de mobilier Flora, Firenze, Carina și Cleopatra Lux. Nu va lipsi nici mobila modernă, dedicată tinerilor. Colecția MOOD, creată în parteneriat cu renumitul designer Constantin Alupoaiei, va fi prezentată piesă cu piesă.

 

 

Dumitru Blaga, manager general SIMEX: „În ultima perioadă, ne-am remarcat pe piața internă datorită unor colaborări valoroase, una dintre acestea fiind cea cu Primăria Municipiului Sibiu pentru asigurarea mobilierului de protocol și de recepție în cadrul vizitei în România a Suveranului Pontif Papa Francisc, precum și pentru înnobilarea Casei Căsătoriilor.”

 

SIMEX produce mobilier de lux și de protocol, din lemn masiv, dedicat iubitorilor de mobilă clasică, în stil rococo sau Ludovic al XIV-lea și ne surprinde în fiecare an cu noi colecții și viziuni inedite.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2019, Standurile 110-112, Pavilion B2!

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT