Home / Promo  / SIMEX sărbătorește 75 de ani de existență, la BIFE-SIM, cu colecții de mobilier pentru generații

SIMEX sărbătorește 75 de ani de existență, la BIFE-SIM, cu colecții de mobilier pentru generații

Compania SIMEX ne-a obișnuit cu standuri spectaculoase, pline de culoare și lumină, scene potrivite pentru prezentarea mobilierului deosebit realizat de profesioniștii SIMEX. La ediția BIFE-SIM din acest an, într-un stand de peste 140 mp, va expune colecțiile de top, respectiv Flora, Jasmina, Regina, Contemporan, dar și alte piese de mobilier.

 

O colecție deosebită, adaptată modernismului, cu unduiri clasice, un model de mobilier special, din lemn masiv, dar decorat fin cu detalii florale în culori calde, pentru crearea unui ambient plăcut și intim este colecția Jasmina. Dormitorul din această colecție va fi una dintre piesele de rezistență ale SIMEX, la întâlnirea cu publicul de la București.

 

„Suntem bucuroși să vă prezentăm această colecție în care, prin mâna talentată a profesioniștilor noștri în arta prelucrării lemnului, sunt evidențiate calitatea superioară a mobilierului din lemn masiv și amprenta grijulie a naturii”, ne-au declarat reprezentanții companiei.

 

Și colecția Flora va fi prezentată pe scena BIFE-SIM, din această toamnă. Aceasta se remarcă prin designul floral si finisajul cald, care creează o simbioză perfectă pentru însuflețirea încăperii, o viziune elegantă pentru un spațiu unic.

 

 

Mobila SIMEX aduce un plus de excelență locuinței, printr-o selecție de primă clasă de mobilier din lemn masiv, executat la cele mai înalte standarde. Calitatea și eleganța colecțiilor, raportul foarte bun calitate-preț și diversitatea modelelor în serie sau la comandă reprezintă atributele de stil ale brandului SIMEX.

 

SIMEX este una dintre cele mai longevive fabrici de producție a mobilierului din România, datând din 1947. Colecțiile de mobilier SIMEX pot fi văzute în magazinele proprii din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, dar și în Șimleu Silvaniei, în showroom-ul deschis pentru clienții care doresc să viziteze și fabrica.

 

 

Detalii pe

mobilasimex.ro 

facebook.com/MobilaSimex 

instagram.com/simex.furniture

 

Echipa SIMEX vă așteaptă la standul 5, Pavilionul B2, ROMEXPO

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT