Home / Promo  / SIMEX, arta de a face mobilă

SIMEX, arta de a face mobilă

SIMEX prezintă la BIFE-SIM, în premieră pentru România, noul brand MOOD, sub semnătura designerului Constantin Alupoaei, de la studioul IZZI DESIGN BOX din București.

 

MOOD este o colecție modernă de mobilier din lemn masiv, din stejar de înaltă calitate, un program contemporan în imagine, dar foarte modern în detaliu.

 

 

Alte surprize cu care SIMEX dorește să-și impresioneze publicul la BIFE-SIM 2018 sunt două dormitoare și două holuri, ale căror elementele florale sculptate sunt pictate manual de către meșterii companiei, cu intarsii fine și patină aplicată în alb-auriu, alb-argintiu, morchia sau rose.

 

 

Reprezentanții SIMEX susțin că nu își propun doar comercializarea produselor pe care le fabrică, ci doresc să se asigure că acestea corespund spațiilor în care urmează a fi așezate, fiind valorificate la maximum atât designul, cât și finisajele.

 

Urmare acestui fapt, compania pune la dispoziția clienților atât servicii de consultanță pentru mobilierul la comandă, cât și transport și montaj gratuite, pe întreg teritoriul României.

 

 

Produsele pot fi admirate pe mobilasimex.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT