Home / Industria Mobilei  / SIMEX a deschis un showroom spectaculos în București

SIMEX a deschis un showroom spectaculos în București

Unul dintre magazinele brandului de mobilier de lux SIMEX s-a mutat într-un spațiu de peste 300 mp.

 

Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S, într-o clădire cu un design aparte, dedicată în exclusivitate colecțiilor SIMEX.

 

 

Spațiul a fost renovat și pregătit pentru a găzdui cele mai populare produse SIMEX, precum cele din colecțiile Cleopatra, Veneția Lux, Cristina, Carina, Elips. Mobilierul expus va fi actualizat periodic, astfel încât clienții să poată avea acces direct la produsele preferate. În noul magazin, publicul are parte de asistență de specialitate și poate consulta diverse materiale de prezentare, precum paletare de culori și tapițerii.

 

 

Cumpărătorii pot comanda mobila pe care o doresc direct în showroom, urmând a fi livrată din fabrică. Comenzile care îndeplinesc anumite condiții beneficiază de transport și montaj gratuit, specialiștii SIMEX deplasându-se la domiciliu pentru asamblarea mobilei.

 

 

SIMEX este un brand internațional consacrat, cu o tradiție de peste 70 de ani în prelucrarea lemnului, cu acționariat 100% românesc. Compania este situată în Capitala mobilei românești, Șimleu Silvaniei, Sălaj, Transilvania. Prin fiecare produs confecționat de meșterii școlii transilvane, renumită pentru mobilier în întreaga lume, SIMEX dorește să crească prestigiul mobilei românești și să ridice acest meșteșug la rang de artă, prețuind resursele naturale și valorificându-le în interiorul țării.

 

 

PROGRAM SHOWROOM SIMEX

 

Luni – Vineri, 10:00-18:00h / Sâmbăta, 10:00 – 15:00h

Pentru informații vânzări@simex.ro / Telefon: 0754.055.444

Produsele companiei pot fi văzute pe mobilasimex.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT