Home / Promo  / SESSIO.EU, SIMEX, SZEL MOB, TRANSILVANIA PRODUCTION și UBIKUBI la SALONE DEL MOBILE.MILANO 2019

SESSIO.EU, SIMEX, SZEL MOB, TRANSILVANIA PRODUCTION și UBIKUBI la SALONE DEL MOBILE.MILANO 2019

La SALONE DEL MOBILE.MILANO, firmele românești au expus mobilă pentru camere de zi, sufragerii, camere de copii, mese, scaune, mobilier tapițat cu materiale textile și piele naturală, mobilier rustic antichizat, mobilier pentru baruri, sub brandul sectorial Style, Comfort, Durability. Mobila a fost în majoritatea sa din lemn masiv sau lemn masiv în combinație cu metal și sticlă. Designul produselor expuse a fost în trendul internațional, cu forme line și aerate, firmele românești prezentându-se și la acest târg cu un nivel ridicat de profesionalism, atât ca stil de amenajare și ambientare a standurilor, cât și din punctul de vedere al calității produselor expuse. Rămâne în vogă stejarul care se reinventează continuu. Culorile – atât ale finisajelor mobilei, cat si ale materialelor de acoperire a produselor tapițate – au susținut ideea de natural, rămânând în gama de bej-maro, dar s-au promovat și culori noi, tari, gen turcoise.

 

SESSIO.EU, SIMEX, SZEL MOB, TRANSILVANIA PRODUCTION și UBIKUBI la SALONE DEL MOBILE.MILANO 2019

 

SESSIO.EU S-A PREZENTAT LA MILANO CU COLECȚIA REANOS

 

Mircea Biriș, administrator SESSIO.EU: „Salone del Mobile este o altfel de expoziție, una foarte importantă, este o manifestare de design, de bun gust,  mai mult pentru proiecte, de aceea am prezentat atât modelele noi, cât și pe cele din colecția REANOS. Cu această colecție mergem mai mult pe proiecte rezidențiale și hoteluri de 4-5 stele. Pentru creația pieselor REANOS folosim stofe, catifea, metal, tot ce este mai nou și mai modern pe piața de mobilă.”

 

 

SIMEX A PROMOVAT LA MILANO COLECȚIA MOOD FURNITURE

 

Cosmin Man, sales manager MOOD Furniture: „MOOD by SIMEX reprezintă o colecție modernă de mobilier din lemn masiv, din stejar de înaltă calitate, executat cu precizie, cu linii, forme, design si culori bine definite. MOOD, ca și gamă de linie, este un program contemporan în imagine, modern în detaliu, cu influențe scandinave. Compania SIMEX intenționează ca, în viitorul apropiat, să deschidă magazine proprii în toate municipiile din România și magazine prin parteneriat în Europa, SUA, Australia si Asia, prin intermediul cărora să promoveze produsele de calitate Made in Romania.”

 

 

SZEL MOB A ADUS ȘI NOUL CATALOG, PENTRU A LE DEMONSTRA POTENȚIALILOR CLIENȚI DIVERSITATEA DE PRODUSE PE CARE O POATE REALIZA

 

Gábor Szel, administrator SZEL-MOB: Salone del Mobile este un târg unde vin firme din toate părțile planetei, este cel mai internaționalizat eveniment de mobilă. Aici ne căutăm nișa, pentru a ne putea vinde produsele pe piețele externe. Aici prezentăm noutățile, vorbim despre modele și culori noi, despre tot ceea ce avem capacitatea să realizăm.”

 

 

TRANSILVANIA PRODUCTION A PARTICPAT PENTRU PRIMA DATĂ LA MILANO

 

Dorel Morar, administrator TRANSILVANIA PRODUCTION: „Am prezentat colecții de mobilier care se vând foarte bine în zonele montane, acolo unde există un trend care nu poate fi schimbat atât de ușor. În materie de finisaj, devine din ce în ce mai agreat finisajul „Ceruse” care implică o tehnică decorativă prin care este scoasă în evidență fibra lemnului. Suntem adepții finisajelor manuale, în stil antichizat, care dau unicitate produselor noastre și le fac deosebit de atrăgătoare.”

 

 

MAI MULȚI DESIGNERI ȘI ARHITECȚI ROMÂNI AU EXPUS LA MILANO ÎN STANDUL UBIKUBI

 

Conduși de convingerea fermă că designul românesc poate fi o referință importantă pentru un design autentic și de înaltă calitate, UBIKUBI a expus la MILANO obiecte de mobilier, corpuri de iluminat și accesorii pentru casă și birou semnate de designeri și arhitecți români, produse în România. O parte din obiectele din colecție sunt produse integral inhouse, prin mijloace tehnologice proprii, puse în valoare de accente create prin întâlnirea fericită dintre materialele naturale și industriale – plută, oțel, lemn de fag și placaj.

 

 

Citește și:

 

Review overview

POST A COMMENT