Home / Design  / Sesiunea de înscrieri la A’ Design Award & Competition 2017 este deschisă

Sesiunea de înscrieri la A’ Design Award & Competition 2017 este deschisă

A’ Design Award & Competition este cea mai mare competiţie de design din lume fiind premiate cele mai bune proiecte de design, concepte, produse şi servicii. A’ Design Competition este organizată anual şi sunt acceptate candidaturi din întreaga lume. Pot fi înscrise în competiţie atât produsele aflate în stadiul de concept cât şi cele finalizate. Principalul scop al acestei competiţii este acela de a crea publicitate, relaţii publice şi oportunităţi de promovare a câştigătorilor, dar totodată competiţia are ca scop susţinerea culturii designului la nivel global şi crearea unor stimulente pentru novici de a ridica standardul designului pentru un viitor mai bun.

*

CATEGORIILE PREMIATE

A’ Design Award & Competition este organizat pe mai multe categorii. Fiecare categorie de design din cadrul competiţiei are o descriere specifică, un juriu destinat şi diferite criterii de evaluare astfel încât proiectele înscrise la fiecare categorie să fie corect evaluate. Categoriile A’ Design Award pot fi structurate în 4 mari categorii: 1. Concursul de design industrial, 2. Concursul de design graphic, 3. Premiile pentru arhitectură şi design interior, 4. Premiile pentru inginerie şi artă. O listă cu toate categoriile de design din cadrul competiţiei este disponibilă aici.

*

CUM APLICI

Aplicaţia la A’ Design Award & Competition este uşoară şi necesită câţiva paşi. Trebuie sa te înregistrezi şi să intri in contul de pe pagina web A’ Design Award.
După ce ai intrat în cont vei utiliza panoul de comandă cu ajutorul căruia poţi să încarci şi să desemnezi proiectele şi designurile tale.

Urmează paşii*:
1. Înregistrează-te.
2. Intră în cont.
3. Încarcă proiectul tău.
4. Nominalizează.

*De reţinut faptul că informaţiile despre eveniment, comunicarea cu participanţii, condiţiile de înscriere şi cele de participare sunt exclusiv în engleză. Aşadar, atunci când aplici pentru participare îţi recomandăm să îţi angajezi un translator sau un asistent vorbitor de limba engleză care să te ajute să îţi desemnezi proiectele cu succes.

a-design-award-trophy

AFLĂ MAI MULTE pe http://www.premiulpentrudesign.com/ sau http://competition.adesignaward.com/  

Sursa foto: http://competition.adesignaward.com/

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT