Home / Industria Mobilei  / SERIOUS WOOD produce mobilă din lemn recuperat din construcții

SERIOUS WOOD produce mobilă din lemn recuperat din construcții

Ne place lemnul cu toate imperfecțiunile lui! Astfel, fiecare piesă realizată de noi este unică și scoate în evidență tot ce este mai special în fiecare bucată de lemn. Produsele de serie nu ne caracterizează, credem atât în unicitatea clienților, cât și a produselor noastre. Considerăm că fiecare bucată de lemn este autentică și își lasă amprenta asupra celor care interacționează cu ea.

 

 

Decorațiunile noastre sunt create din cele mai neconvenționale surse: grinzi, pereți, obloane sau uși de case vechi, toate transformându-se în atelierul nostru din simple obiecte uitate de vreme în obiecte funcționale cu o personalitate aparte. Formele inedite ne stimulează creativitatea iar produsele finale dau lemnului importanța cuvenită prin autenticitate și durabilitate. Muncim cu pasiune și tratăm fiecare client și produs cu atenția cuvenită.

 

 

Profesionalism, seriozitate și creativitate sunt cuvintele care caracterizează SERIOUS WOOD

 

Mobilierul SERIOUS WOOD oferă un aspect unic căminului tău. Nu doar arată bine, dar este și eco friendly, fiind realizat din lemn salvat din diferite zone ale țării. Folosim atât tehnici tradiționale de prelucrare a materiei prime cât și tehnici împrumutate din alte industrii, adaptându-ne în funcție de cerințele clientului. Ne place munca bine făcută, așa că ne alocăm timpul necesar realizării unor produse durabile și sustenabile.

 

 

Pasiunea pentru lemn este motivul pentru care SERIOUS WOOD a luat viață

 

Suntem o echipă de oameni pasionați, creativi și dornici de a aduce schimbare în mediul care ne înconjoară. Credem cu tărie că ne lăsăm amprenta asupra a tot ceea ce facem deoarece ne implicăm sută la sută în găsirea de soluții eficiente pentru prelucrarea lemnului. Atelierul nostru este unul neconvențional, iar produsele noastre spun povești. Aceste povesti sunt aduse la viață prin tehnicile folosite, scoțând în evidență imperfecțiunile perfecte ale lemnului.

 

 

ECHIPA SERIOUS WOOD: Silviu Moldovan, Laurențiu Moldovan, Mihai Ciucur, Rareș Scrob, Alexandru Vladu

 

 

 

Produsele firmei pot fi văzute pe seriouswood.ro

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • Bobeanu Cosmin Aron ianuarie 23, 2019

    Am colaborat cu aceasta societate pentru echiparea unui salon de infrumusetare cu mobilier din lemn. Recomand cu incredere. Produse unicat si foarte frumuoase.

POST A COMMENT