Home / Promo  / Se deschid porțile LIGNA 2019

Se deschid porțile LIGNA 2019

Peste 1.500 de expozanți din 50 de țări prezintă viitorul industriei prelucrătoare a lemnului, în cadrul expoziției LIGNA, care se desfășoară la Hanovra, în perioada 27 – 31 mai 2019. Pe o suprafață netă de expunere de 130.000 de metri pătrați, vor fi prezentate unelte, mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului. Noutățile sunt așteptate în toate segmentele: de la tehnologia forestieră până la producția de mobilier și construcția de ferestre, tehnologia producerii sculelor și a prelucrării suprafețelor. De asemenea, vor fi prezentate echipamente de producție a mobilei, platforme IoT ca pietre de temelie ale industriei 4.0, proiecte de cercetare și networking în toate domeniile.

 

 

Toate produsele și inovațiile din domeniu vor fi prezentate la cel de-al treilea summit din industria lemnului, care se desfășoară sub motto-ul „Access to Resources and Technology” (Accesul la resurse și tehnologii).

 

 

Tehnologiile Industry 4.0 vor fi vizibile printre exponatele de prelucrare a lemnului în halele 11 – 17 și 25 – 27, precum și pe platforma dedicată expoziției în aer liber. Vizitatorii se pot aștepta să vadă soluții de digitalizare la cheie și automatizări care oferă cea mai bună eficiență a producției.

 

 

Mai multe informații despre expoziție găsiți pe ligna.de

 

Citeste si LIGNA 2019 prezintă viitorul în prelucrarea lemnului

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT