Home / Promo  / SCM a aniversat 70 de ani

SCM a aniversat 70 de ani

Grupul italian SCM a sărbătorit 70 de ani de inovație și succes alături de întregul sector al prelucrării lemnului, la XYLEXPO 2022

 

La standul său de peste 2.000 de mp, SCM a înregistrat o prezență uriașă de vizitatori din rândul profesioniștilor, experților și școlilor specializate în prelucrarea lemnului, precum și oportunități mari în ceea ce privește comenzile, negocierile și contactele.

 

FLORIN HORLACI, general manager PROCONSEL, distribuitor SCM în România: „Ne-am bucurat mult de prezența delegației APMR la standul grupului italian, pentru că această vizita s-a suprapus cu aniversarea SCM. Mesajul nostru pentru producătorii de mobilă din Romania este să aibă încredere. După 32 de ani de colaborare cu echipa SCM, pot garanta că sunt puternici, inteligenți și asumați.”

 

 

SCM și-a oferit viziunea pentru o producție digitală, conectată și integrată: un model Digital Factory care a fost premiat și la Xylexpo Innovation Awards. Acesta sprijină clientul cu cele mai complexe provocări ale personalizării în masă, făcând procesele mai rapide și mai durabile, menținând costurile, consumul și deșeurile și simplificând managementul. Un sistem de celule Smart&Human Factory flexibile, automate și modulare care a fost oferit pentru prima dată în două versiuni distincte pentru industrie și tâmplărie.

 

 

Grupul SCM coordonează, susține și dezvoltă un sistem de excelență industrială în 3 mari centre de producție foarte specializate din Italia, cu o cifră de afaceri de peste 750 milioane de euro, cu 4.000 de angajați și o reprezentare directă pe toate cele 5 continente.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT