Home / Industria Mobilei  / SAVINI DUE și-a consolidat poziția prin digitalizarea producției și comunicare

SAVINI DUE și-a consolidat poziția prin digitalizarea producției și comunicare

Conducerea SAVINI DUE crede că inovarea și investițiile în îmbunătățirea produselor trebuie să continue, pentru a putea răspunde exigențelor clienților. În același timp, susține că și cumpărătorii trebuie să fie mai selectivi cu produsele pe care le achiziționează, deoarece nu doar cel mai mic preț contează, ci calitatea, sustenabilitatea, respectul și impactul asupra mediului, pentru a fi o achiziție reușită de care se pot bucura o bună perioadă de timp.

 

PIERSANTE SAVINI, director general SAVINI DUE: „La momentul actual, situația companiei este bună. După previziunile noastre, vom continua creșterea, deoarece am reușit să recuperam pierderile cauzate de lockdown. Creșterea se datorează faptului că oamenii și-au întors atenția mai mult asupra spațiilor de locuit și a reamenajării acestora, totodată dispunând și de banii economisiți de pe concedii și vacanțe, care astfel au fost redirecționați către renovare.”

 

Pentru a putea continua activitatea la capacitate maximă, compania a implementat măsuri de protecție a personalului și de distanțare fizică. Ajută foarte mult investițiile făcute de companie pentru digitalizarea producției.

 

 

PIERSANTE SAVINI, director general SAVINI DUE: „Anul trecut am început o investiție mare care urmează să se finalizeze la începutul anului următor. Aceasta ne ajută să facem o schimbare foarte importantă pentru SAVINI DUE, astfel că astăzi avem o trasabilitate a produsului, de la materie primă și până la faza de livrare, totul pentru a putea îmbunătăți constant produsele noastre și pentru a ne putea adapta la nevoile și cerințele clienților. Investim pentru trecerea la materiale inovative, înlocuirea tehnologiilor poluante cu tehnologii cu emisii zero de compuși organici volatili, dar și digitalizarea producției. În ultimii ani am investit constant în instrumentele interne de comunicare (noul site, cataloage de produse) și în campanii de comunicare pentru promovarea brandului SAVINI DUE pe TV și în online, pe piața națională și pe piețele internaționale. Anul viitor vom participa la târgurile online, care în această perioadă înlocuiesc târgurile tradiționale. Încercăm prin metode noi, respectiv video conferințe, oferte speciale, să fim cât mai aproape de clienți.”

 

 

SAVINI DUE este unul dintre principalii producători de mobilă pentru baie din Europa. Compania a fost înființată în  anul 2003 de omul de afaceri italian PIERSANTE SAVINI.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe savinidue.ro.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT