Home / Interviuri  / SARMEXIN nu ratează nicio întâlnire cu publicul

SARMEXIN nu ratează nicio întâlnire cu publicul

Compania participă la toate târgurile naționale și, în fiecare an, vine cu noutăți pentru publicul consumator de mobilă clasică, pe care și l-a fidelizat prin măiestria cu care este prelucrată fiecare piesă de mobilier. Cum anul trecut toate evenimentele au fost anulate sau amânate, SARMEXIN a profitat la maximum de târgurile organizate în 2021.

 

Ileana Blidar, director economic SARMEXIN: „Este un an în care ne bucurăm să ne reîntâlnim cu publicul și să fim din nou la BIFE – SIM. Oamenii sunt dornici să se uite la produse și să le comande. Deși, din cauza pandemiei sunt puțini vizitatori, publicul s-a selectat și ne întâlnim cu clienți care chiar vor să cumpere sau să-și schimbe mobilierul din casă. Sunt mai puțini cei care doar prospectează piața. Suntem la o întâlnire cu clientul final. Este avantajos pentru că te concentrezi exact pe cel care chiar dorește să cumpere, nu îți consumi energia pe potențiali clienți sau persoane care nu-ți vor fi niciodată clienți.”

 

 

Prețuri noi la vremuri noi

 

În perioada în care nu a putut interacționa direct publicul, echipa SARMEXIN s-a concentrat pe crearea de produse noi, adaptate nevoilor de moment.

 

„Ne-am adaptat produsele pe nevoile clienților noștri, care preferă mobila din lemn masiv. Chiar în acest târg am avut o ofertă, un dormitor set complet, dulap Atena cu 2 uși culisante, două noptiere, comodă și pat, la prețul de 9.999 de lei cu TVA inclus, cum spunem noi <prețuri noi la vremuri noi>”, ne-a spus directorul economic al companiei.

 

SARMEXIN produce mobilă de lux: dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, grupe de colț, bucătării, camere de tineret, scaune, mese și jucării din lemn.

 

Detalii despre produse pe sarmexin.ro, facebook.com/Sarmexin

 

Alte articole despre SARMEXIN, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT