Home / Design  / SARMEXIN, mobilă de lux din lemn masiv

SARMEXIN, mobilă de lux din lemn masiv

sarmex in 

 

 

SARMEXIN, unul dintre cei mai cunoscuți producători de mobilă de lux din România, participă la târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO organizat la ROMEXPO, în perioada 23 și 26 martie.

 

 

Ileana Blidar, director economic SARMEXIN Satu Mare: „Venim la târg cu sufrageria alb patinat, denumită ATENA și îndrăgită de tineri, dar și cu un nou model de dormitor, BERGEN, care acum are încorporată în pat o ladă pentru lenjerie, deci este rabatabil. Fiind un târg de mobilă cu vânzare am pregătit promoții atractive, respectiv reduceri de 25% la produsele achiziționate/comandate în timpul expoziției. Avem și surprize pentru copii, jucării din lemn, lucrate manual. Abia așteptăm să ne întâlnim cu vizitatorii, să le povestim despre produsele noastre.”

 

 

SARMEXIN produce mobilă de lux din lemn masiv: dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, grupe de colț, bucătarii, camere tineret, scaune, mese și jucării din lemn. Deși majoritatea producției este destinată exportului: Germania, Austria, Anglia, Franța, politica actuală a SARMEXIN este reorientarea către piața românească.

 

 

Mai multe pe site-ul companiei www.sarmexin.ro

 

sarmex in 2 sarmex in 3 sarmex in dormitor-Bergen-2

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT