Home / Promo  / Saltele Premium prezentate de Geladi la Bife-Sim 2023

Saltele Premium prezentate de Geladi la Bife-Sim 2023

Cu o echipă de 100 de oameni, utilizând materiale de cea mai bună calitate, GELADI creează produse tapițate rezistente, simplu de folosit, cu un design inteligent, cu un singur scop: să ușureze viața celor care le folosesc.

Cu ocazia evenimentului BIFE-SIM  2023 compania și-a prezentat noua colecție de saltele Premium. Este vorba de LUXURY THERMO COOLER,  DENIM POCKET și OCEAN’S DREAM. Toate sunt realizate cu tehnologia pocket-spring – arcuri împachetate individual, care contribuie substanțial la menținerea sănătății corpului dumneavoastră.

 

 

LUXURY THERMO COOLER: Diferențierea față de saltelele clasice se face prin utilizarea unor materiale textile de acoperire de ultimă generație, respectiv COOLER – pentru fața de vară, care oferă o senzație plăcută de răcoare și WARMER – pentru fața de iarnă, care absoarbe umiditatea și generează o cantitate de căldură suplimentară.

 

DENIM POCKET: Topperul atașat saltelei reprezintă stratul de confort superior, format din material textil matlasat cu vatelină și bumbac natural, dublat cu spumă elastică Soft Touch și un strat generos de spumă Latex antistatic și antibacterian. În structura saltelei am înglobat și un strat natural din fibre de nucă de cocos, laminat cu o peliculă de latex, ceea ce oferă o fermitate mai mare dar și o ventilație permanentă a saltelei, evitând astfel formarea alergenilor.

 

OCEAN’S DREAM: „Fiind conștienți de efectele distructive ale deșeurilor din plastic deversate în apele planetare, problemă cu un impact major asupra poluării mediului înconjurător, am decis să utilizăm la salteaua OCEAN’S DREAM un material textil realizat in proporție de 50% din fibre de poliester reciclat, care să contribuie la conservarea resurselor naturale și menținerea unui ecosistem acvatic mai puțin poluat.”

 

 

geladi.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT