Home / Industria Mobilei  / SALONUL DE MOBILĂ SIBIU se impune pe piața din Transilvania

SALONUL DE MOBILĂ SIBIU se impune pe piața din Transilvania

5.000 de vizitatori au participat la cea de-a VI-a ediție a Salonului de Mobilă Sibiu, care a avut loc între 11 – 13 octombrie 2019, la Redal Expo. S-au reunit din nou producători și comercianți de mobilă, precum și firme imobiliare, în beneficiul vizitatorilor care au găsit, în același loc, atât produse, cât și informații.

 

 

În spațiul rezervat mobilei au expus 26 de companii, din care 17 firme membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România: Alprom, Banilevici Junior, Famex – Provence & Fils, Ita Production, Mobinarta, Natürlich, Neky Grup – Timflex, Neky Grup – Dolce Dormire, Nett Front, Plus Test – Workshop89, Redesign – Sic Nrg, Regallis Interiors, Sarmexin, Simex, Solid Oak Expert, Szel Mob, Valmedy.

 

 

De la o ediție la alta, produsele expuse acoperă din ce în ce mai multe categorii. Au fost expuse piese de mobilier stil, produse moderne, tapițate sau unicat, garnituri de sufragerie, dormitor, holuri, mese și scaune, biblioteci, bucătării.

 

Dintre noutăți remarcăm camerele de tineret cu linii blânde și combinații de culori calde propuse de REGALLIS, mobilierul provensal, cu forme și finisaje artistice de la PROVENCE&FILS, mobilier cu ingenioase forme industriale propuse de WORKSHOP89 – o noutate pentru această expoziție, culori și materiale noi pentru piața internă – nuanțe de gri albastru și elemente din inox de la SOLID OAK EXPERT, măsuțe moderne cu înălțime reglabilă de la ITA PRODUCTION, măsuțe în care lemnul și rășina epoxidică se joacă în forme și desene unice. Au prezentat elegante piese de mobilier stil firmele SIMEX – cu un stand ce sugera încăperile unui apartament, REGALLIS, ALPROM, SARMEXIN, cu materiale de bună calitate, cu finisaje foarte bine executate. Mobilier modern în forme liniștite și plăcute au expus BANILEVICI JUNIOR, MOBINARTA, SZEL MOB și NATURLICH. De asemenea, mese și scaune din lemn masiv, cu linii moderne si clasice și cu finisaje ce lăsau la vedere desenul fibrei lemnului au găsit vizitatorii în standurile firmelor ITA PRODUCTION și SOLID OAK EXPERT. Firma NETT FRONT a prezentat noutățile în materie de fronturi de mobilă modernă. Foarte căutate au fost și produsele tapițate pentru adulți și copii ale firmei VALMEDY, stilul clasic fiind reprezentat prin elegantele canapele și fotolii ale firmei SIC NRG, iar saltelele și paturile tapițate expuse de grupul de firme NEKY sub cele 2 branduri TIMFLEX și DOLCE DORMIRE și cele ale firmei SALTSIB au întregit oferta de produse necesare în orice locuință.

 

 

Evenimentul a fost organizat de Sibiu Expo&Events în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Interesul firmelor expozante de a reveni la anul este un indicator relevant pentru vânzările finalizate, precum și în privința comenzilor luate în timpul expoziției. Următoarea ediție a acestui târg de mobilă va avea loc în martie 2020.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT