Home / Promo  / Salonul de Mobilă Sibiu, Ediția de Toamnă

Salonul de Mobilă Sibiu, Ediția de Toamnă

Cele mai noi produse de mobilier vor putea fi descoperite la ediția de toamnă a SALONULUI DE MOBILĂ SIBIU, care își deschide porțile între 26-28 octombrie 2018, la Redal Expo, str. J.S. Bach, nr. 4.

 

 

14 dintre cele 22 de firme care expun la SALONUL DE MOBILĂ SIBIU sunt membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR). Este vorba despre ABC Building, Banilevici Junior, Bucin Mob, Hefe Pure Wood, Ita Production, Mozaic Vitralii, Naturlich, Nett Front, Neky Grup, Regallis Interiors, Sarmexin, Sic – Nrg, Simex și Szel Mob.

 

Dintr-un total de 1300 mp suprafață netă de expunere, 1020 mp ocupă sectorul de mobilă, iar aproximativ 680 mp sunt rezervați de firme membre APMR, ceea ce reprezintă 65%. 2/3 dintre firmele APMR care au expus la ediția din primăvară a Salonului de Mobilă Sibiu au revenit acum.

 

Vizitatorii vor putea admira și achiziționa piese și garnituri de mobilier din categoriile mobilă corp și tapițerii. Produsele ce vor fi expuse sunt diverse, fiind prezente mai multe piese de mobilier în care eleganța stilului clasic se îmbină cu simplitatea și acuratețea liniilor actuale dorite de client. De asemenea, vor fi expuse piese unice de mobilier, în care forma deosebită a unor arbori seculari este păstrată, uneori conservată în rășină epoxidică transparentă, spre încântarea ochiului privitorului.

 

Cum numărul de vizitatori la ediția din martie s-a triplat față de expoziția anterioară, iar acțiunile de promovare au fost mai consistente și s-au desfășurat pe o perioadă semnificativ mai îndelungată, organizatorii se așteaptă ca numărul vizitatorilor să crească considerabil.

 

Program vizitare:

 

Vineri: 12:00 – 19:00h

Sâmbătă:  10:00 – 19:00h

Duminică 10:00 – 18:00h

 

Accesul este gratuit!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT