Home / Industria Mobilei  / Salonul de Mobilă Sibiu, Ediția de Toamnă

Salonul de Mobilă Sibiu, Ediția de Toamnă

Noi produse de mobilier au fost prezentate publicului la ediția de toamnă a SALONULUI DE MOBILĂ SIBIU, care s-a desfășurat între 26-28 octombrie 2018, la Redal Expo.

 

14 dintre cele 22 de firme care au expus la SALONUL DE MOBILĂ SIBIU sunt membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR). Este vorba despre ABC Building, Banilevici Junior, Bucin Mob, Hefe Pure Wood, Ita Production, Mozaic Vitralii, Natürlich, Nett Front, Neky Grup, Regallis Interiors, Sarmexin, Sic – Nrg, Simex și Szel Mob. Dintr-un total de 1.400 mp suprafață netă de expunere, 1.100 mp a ocupat sectorul de mobilă, iar aproximativ 700 mp au fost rezervați de firme membre APMR, ceea ce reprezintă 65%. Dintre firmele APMR care au expus la ediția din primăvară a Salonului de Mobilă Sibiu 2/3 au revenit acum.

 

 

Vizitatorii au putut admira și achiziționa piese și garnituri de mobilier din categoriile mobilă corp și tapițerii. Produsele expuse au fost diverse, fiind prezentate mai multe piese de mobilier în care eleganța stilului clasic se îmbină cu simplitatea și acuratețea liniilor actuale dorite de client. Admiratorii stilurilor clasice au avut de ales între piese cu elemente sculptate și intarsie, cu materiale textile din gama de lux și din programe de mobilier cu forme mai simple, dar la fel de elegante. Stilul rustic a fost de asemenea bine reprezentat. Segmentul modern a cuprins mobilier din elemente masive și plăci furniruite sau melaminate, unele în combinație cu metal, sticlă sau rășină epoxidică, precum și piese de tapițerie pentru toate gusturile și dimensiunile de spații. Au fost prezentate modele de paturi și variante de saltele. Un segment deosebit a fost reprezentat de piesele unicat, din lemn masiv, cu formă cât mai apropiată de cea naturală, combinat cu elemente din metal sau rășină. O noutate a fost includerea rășinii în structura ușilor de interior sau exterior. Într-o mică măsură a fost expus și mobilier de copii.

 

Firmele expozante s-au întrecut în a prezenta mobilierul într-un ambient agreabil și îmbietor. Pe lângă mobilier, vizitatorii au putut admira și achiziționa și elemente de decor, lustre, vaze, tablouri din mozaic executate printr-o tehnică specială de artiști plastici.

 

Cei aproximativ 4000 de vizitatori din zona Sibiului, dar și din județe învecinate– Vâlcea, Alba – au apreciat varietatea pieselor de mobilier prezentate la târg, bucurându-se că au putut lua legătura direct cu producătorii.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT