Home / Promo  / SALONUL DE MOBILA SIBIU 2017, la start

SALONUL DE MOBILA SIBIU 2017, la start

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 și-a deschis astăzi porțile pentru vizitatori. La eveniment, alături de organizatori și expozanți au participat reprezentanți ai autorităților locale, parlamentari de Sibiu, dar și conducerea Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 afis

 

Ioana Aldea, manager salonul de Mobilă Sibiu: „Mulțumim expozanților pentru că au crezut în noi și au decis să participe în acest proiect. Ne propunem să ne poziționăm ca un eveniment național. Acest târg va fi organizat bianual, va avea ediții de primăvară și de toamnă.”

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 i

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Cred în acest eveniment, pentru că Sibiul este un oraș în plină dezvoltare. Se află în centrul țării, este foarte bine poziționat. Văd că au decis să participe producători foarte mari de mobilă, care expun – de regulă – la târguri internaționale. Mai mult decât atât, produsele expuse sunt de foarte bună calitate, în tendințe. De aceea, prevăd un viitor foarte bun acestui eveniment.”

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 d

 

Salonul de Mobilă Sibiu se desfășoară într-un spațiu expozițional modern, situat central, aproape de toate punctele de interes din oraș. Expoziția este organizată de Sibiu Expo&Events în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 e Salonul de Mobilă Sibiu 2017 h

 

Evenimentul se adresează celor care doresc să cumpere mobilier direct de producători, la prețuri avantajoase, dar și celor care vor să vadă care sunt tendințele, pentru a comanda ulterior mobila sau accesoriile care i-au inspirat. Vizitatorii vor putea alege dintre produse de mobilier în stil clasic și modern, de la dormitoare, sufragerii, camere pentru copii, până la bucătării, canapele, fotolii, scaune și saltele.

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017 j Salonul de Mobilă Sibiu 2017 k Salonul de Mobilă Sibiu 2017 l

 

Expoziția Salonul de Mobilă Sibiu 2017 se desfășoară în paralel cu Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu 2017, în perioada 19-22 octombrie 2017. Companiile implicate în mod direct în imobiliare, dar și firme care reprezintă domenii conexe au pregătit un mix de servicii și oferte pentru ediția de toamnă a expoziției.

 

Salonul de Mobilă Sibiu 2017

 

Programul Salonului de Mobilă Sibiu:

Vineri 10:00 – 19:00

Sâmbătă 10:00 – 19:00

Duminică 10:00 – 18:00

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul evenimentului targulimobiliarsibiu.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT