Home / Promo  / SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, 16-18 martie 2018

SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, 16-18 martie 2018

Eleganță, calitate, design de nivel internațional – toate acestea le veți regăsi la produsele expuse la Salonul de Mobilă Sibiu, expoziție ce se desfășoară la finalul acestei săptămâni la Redal Expo, str. J.S. Bach nr 4.

 

Oferta de produse este foarte largă, de la mobilier clasic și modern, din lemn masiv sau panouri furniruite, cu finisaj simplu sau cu picturi executate manual peste acesta, la mobilier modern din metal vopsit și brodat cu lână, de la produse tapițate, saltele, la mobilier pentru spații publice – HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele). Inspirația creatoare va încânta ochii vizitatorilor și prin piesele de design decorativ și de ambientare de tipul tablourilor și mozaicurilor prezente. Noutăți vor fi și în domeniul tapetului, revenit in mare vogă în amenajările interioare, prin propunerile de tapet lichid ce vor putea fi văzute la acest târg.

 

Vă așteaptă cu produse de calitate, într-o ambianță deosebită, firmele: BANILEVICI JUNIOR, DOLCE DORMIRE, ITA PRODUCTION, METAL CREATIV, MONTANA CÂMPENI, MOZAIC VITRALII, LARIX MOBILA cu brandul NATÜRLICH, SARMEXIN, SIC-NRG, SIMEX, VAPECS, ZETAM, WEMA – din partea Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

Evenimentul se adresează publicului larg, celor care doresc să-si achiziționeze mobilier și articole decorative direct de la firme producătoare sau de la importatori recunoscuți din domeniu, la prețuri cât mai avantajoase.

 

 

TEMATICA SMS 2018

 

La Salonul de Mobilă Sibiu va fi prezentat mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, camere pentru copii, mobilier pentru băi, seturi de mese și scaune, dar și mobilier tapițat: canapele, fotolii, taburete, saltele, precum și mobilier pentru spații publice tip HORECA și mobilier pentru birouri.

 

Expoziția este organizată de Sibiu Expo&Events în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Evenimentul se desfășoară la REDAL EXPO, în paralel cu Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu 2018. Companiile implicate în mod direct în imobiliare, dar și firme care reprezintă domenii conexe au pregătit un mix de servicii și oferte pentru ediția de primăvară a expoziției, la care intrarea este liberă.

 

Programul Salonului de Mobilă Sibiu:

Vineri, 16 martie: 12:00h – 19:00h
Sâmbătă, 17 martie: 10:00h – 19:00h
Duminică, 18 martie:  10:00h – 18:00h

 

Fotografii de la Salonul de Mobilă Sibiu 2017:

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT