Home / Promo  / SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE MILANO a fost amânat. Va avea loc în iunie 2020

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE MILANO a fost amânat. Va avea loc în iunie 2020

Ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului luate în Italia, organizatorii expoziției Salone del Mobile.Milano au reprogramat evenimentul. Acesta nu va mai avea loc în perioada 21-26 aprilie, ci între 16 și 21 iunie 2020.

 

 

17 companii românești de mobilă au fost selectate de Comisia Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru a participa la  SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE.  Este vorba despre ADOR MOBILA, AXM PROD’ 93, BUCIN MOB, BRADUL MANECIU, ECOMATRIX, ENTOURAGE FURNITURE, LAITZA NORD, MARK OLIVER STUDIO, MODEROM STYLE, MOBEX, MONTANA CÂMPENI, NEGRU TIBERIU MARIUS FORESTER, NORDARIN PROD COM, PURE HOME COLLECTIONS, SESSIO.EU, SZEL MOB și TRANSILVANIA PRODUCTION. Spațiul de expunere rezervat de APMR la Salone del Mobile.Milano este de 599 mp. Procedurile pentru desemnarea firmei organizatoare a standului național sunt in curs de desfășurare. Se așteaptă anunțul licitației pe SEAP.

 

ICFF New York, 17-20 mai 2020

 

Pentru cei 297,4 mp rezervați de Asociația Producătorilor de Mobilă din România la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR , care se desfășoară în perioada 17-20 mai 2020, în Statele Unite ale Americii, s-au înscris 11 producători români de mobilier. AMIK WOODEN TOYS, AXM PROD’93, WOOD&FURNITURE CONTRACT, HORA, LAITZA NORD, M-OLIVER DESIGN, MANUCO EXCLUSIVE, MODEROM STYLE, KA&MA TRADING, AMPLUSPM, MATERIA STUDIO au fost selectate de Comisia Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru a reprezenta România la ICFF New York. Procedurile pentru desemnarea firmei organizatoare sunt în curs de desfășurare.

 

Firmele înscrise la cele două evenimente trebuie să pregătească exponatele, materialele de promovare și să-și anunțe partenerii despre prezența la târg.

 

Expozițiile internaționale cu finanțare de la bugetul de stat pentru semestrul al II-lea al anului 2020

 

 

Pentru târgurile la care înscrierile încep în luna martie cei interesați sunt rugați să pregătească documentele de înscriere necesare și să le transmită la APMR până la data de 15 aprilie 2020.

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri internaționale: „Facem apel către conducerile companiilor de mobilă să-și exprime intenția fermă de participare la târgurile internaționale propuse pentru Semestrul al II-lea al anului 2020 cât de repede se poate. Numai astfel Asociația Producătorilor de Mobilă din România poate susține menținerea expozițiilor pe LISTĂ în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor cu finanțare de la bugetul statului, precum și rezervarea locațiilor la organizatorii externi și obținerea de spații corespunzătoare.”

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT