Home / Evenimente  / S-a deschis târgul MOBILA EXPO CONSTANŢA, ediția a VI-a

S-a deschis târgul MOBILA EXPO CONSTANŢA, ediția a VI-a

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, organizează, în perioada 13 – 16 octombrie 2016, ediția de toamnă a Târgului de mobilă MOBILA EXPO CONSTANŢA, eveniment important de profil în domeniul mobilei şi activităţilor conexe, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia şi reunește peste 20 de firme, producători și comercianți de mobilă din întreaga ţară, unii dintre ei fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

În cadrul Târgului MOBILA EXPO, producătorii prezintă noile tendinţe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line, etc.

În acelaşi spaţiu puteţi admira atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu.

În afară de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, perdele şi alte accesorii pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă. Nu în ultimul rând, va fi expusă o gamă largă de scaune şi canapele, adresate atât publicului larg, dar mai ales companiilor din turism, alimentaţie publică sau pentru amenajarea sălilor de conferinţă.

Ca noutate, încurajăm dezvoltarea segmentului de mobilă din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul.

Ca punct de atracţie pentru public, un producător de saltele oferă, zilnic, premii, în cadrul unei tombole, constând în: pat, dormeză, saltea şi alte accesorii.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă.

Firmele participante provin din următoarele judeţe: Constanţa – 9 firme, restul din Suceava,Timişoara, Argeş, Satu Mare şi Buzău şi o firmă din Bulgaria.

img_5821

img_5827

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT