Home / Industria Mobilei  / RONEX PRODUCȚIE, pentru a XX-a oară consecutiv la BIFE-SIM

RONEX PRODUCȚIE, pentru a XX-a oară consecutiv la BIFE-SIM

Ediția din 2019 a BIFE–SIM are o semnificație specială pentru echipa RONEX PRODUCȚIE: marchează 20 de ani de expunere consecutivă la acest târg, cel mai important al industriei de mobilă din România.

 

RODICA SFÂCA, director general RONEX PRODUCȚIE: Suntem mândri că reușim să sărbătorim printr-o nouă participare la BIFE-SIM și că nu ne-am dezamăgit niciodată publicul compărător, care ne admiră produsele an de an la această expoziție. Încercăm să asigurăm o frumoasă continuitate, chiar dacă amplasamentul târgului ori condițiile economice nu au fost favorabile an de an. Ne respectăm în primul rând pe noi ca producători, îi prețuim pe cei care ne vizitează și vor să cumpere și le suntem recunoscători colegilor noștri organizatori ai acestui târg.”

 

 

 

 

Elementul definitoriu al standului RONEX PRODUCȚIE este designul de produs

 

Aproape fiecare piesă prezentată în cadrul târgului constituie o noutate, pentru că echipa așa înțelege să își expună  potențialul creativ și flexibilitatea în producție. De asemenea, abordează mai multe stiluri. În standul de la BIFE-SIM, compania prezintă câteva piese din fiecare colecție, pentru a stârni curiozitatea publicului.

 

 

RODICA SFÂCA, director general RONEX PRODUCȚIE: Oferim o mică reprezentație de formă și culoare. Laitmotivul mobilierului nostru rămâne realizarea lui din specii de lemn masiv prețios, iar noutatea de anul acesta constă în faptul că folosim și lemn masiv de nuc, finisat în două variante: una păstrează culoarea naturală, iar cealaltă combină în mod îndrăzneț două culori de contrast.”

 

 

Piesele de mobilier produse de RONEX îmbină măiestria meșterilor cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, rezultând astfel o gamă largă de mobilier din lemn masiv, în stil clasic și modern. Finisajele manuale în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau lichidă, dau unicitate produselor și le fac deosebit de atrăgătoare. Mobilierul de factură modernă corespunde tendințelor actuale de amenajări interioare, fiind atractiv, funcțional și cu finisaje speciale de tip uleiat sau băițuit și lăcuit, în diverse culori.

 

 

Va așteptăm la BIFE-SIM, Standurile 107-108, Pavilionul B2!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT