Home / Industria Mobilei  / RONEX PRODUCȚIE a propus piese unicat, care au fost achiziționate din primele zile ale târgului

RONEX PRODUCȚIE a propus piese unicat, care au fost achiziționate din primele zile ale târgului

Compania a prezentat garnituri complete de mobilier, pentru dining și living, dormitoare, biblioteci și mobilier de birou, într-o diversitate de stiluri: clasic și de artă, modern și contemporan, precum și nonconformist.

 

RODICA SFÂCA, director general RONEX PRODUCȚIE: „Am făcut mai multe produse speciale anul acesta. Cu o parte dintre ele ne-am prezentat la BIFE SIM, pentru că noi, în fiecare an când venim la târg, creăm produse noi. Producția nu este simplă, dar în momentul în care faci pasul către design și către obiecte cu valoare, unicate, deja treci peste faza de producție și intri într-un alt segment, în zona de creație și artă. Segmentul de producție de piese unicat a crescut în volum, în ultimii ani, în ceea ce ne privește. Pentru că înțelegem să facem piese deosebite, care să fie primite cu plăcere de clienți, pe care să și le dorească fie în casă, fie la locul de muncă, pentru că producem și mobilier de birouri, precum și HoReCa.”

 

 

 

 

Mai multe despre produsele companiei pe ronexprod.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT