Home / Industria Mobilei  / RONEX PRODUCȚIE a început bine anul 2021, iar anul 2020 l-a încheiat fără pierderi

RONEX PRODUCȚIE a început bine anul 2021, iar anul 2020 l-a încheiat fără pierderi

Compania a produs continuu anul trecut, dar cu măsuri stricte, astfel încât oamenii să lucreze în siguranță.

Ing. Rodica Sfâca, director general și proprietar RONEX PRODUCȚIE, membru în Consiliul Director APMR: „Prima reacție a fost aceea de a ne proteja cât mai bine oamenii prin asigurarea de mijloace de igienă sporite la locul de munca, prin verificarea permanentă și reorganizarea spațiilor. Am investit mai mult în amenajarea  showroom-ului, iar protecția  clienților, dar și a noastră, a celor care venim în contact cu vizitatorii, a fost prioritară. Vizitele în showroom au fost făcute numai pe bază de programare, pentru a evita aglomerarea, dar și pentru a asigura timpul necesar acordării de consultanță și sprijin în proiectare și amenajare. Grija față de oameni, de la colectivul de lucru, până la clienți, va rămâne un target principal.”

 

 

Compania s-a concentrat pe comunicarea online, investind permanent în modernizarea și poziționarea site-ului propriu.

„Ne-am învins toate temerile, când ne-am dat seama că nu ne-au scăzut comenzile, capacitatea noastră de lucru a fost tot timpul acoperită cu cel puțin două luni în avans, într-un mod aproape constant. În aceste condiții, ne-am focusat în continuare pe satisfacerea exigențelor clienților noștri, care nu sunt numai din Capitală și din zonele adiacente, ci și din Nordul sau Vestul țării, dar și clienți externi care apreciază calitatea și designul mobilierului din lemn masiv pe care îl producem”, mărturisește Rodica Sfâca.

 

 

RONEX PRODUCȚIE s-a remarcat prin flexibilitate, dar și prin modul în care mobilierul creat și produs de companie se încadrează în viața oamenilor.

„Având în vedere faptul că, pentru multe persoane, propriul cămin a devenit și spațiu de muncă, ne-am gândit la reinterpretarea unor piese de mobilier care să răspundă cât mai bine nevoilor actuale. Designul deosebit, lipsa de monotonie și inventivitatea  pentru orice piesă de mobilier pe care o producem, alături de accesorii și materiale tehnologice de calitate ne-au menținut parametrii de producție la un nivel constant, așa că, la finele anului 2020, nu am înregistrat pierderi și ne-am asigurat un portofoliu de comenzi, cu care am putut începe activitatea în condiții normale, în 2021, cu o acoperire aproape completă pentru primul trimestru”, concluzionează proprietarul companiei.

 

 

Cum arată produsele companiei puteți vedea pe ronexprod.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT