Home / Promo  / RONEX la a XIX-a participare consecutivă la BIFE-SIM

RONEX la a XIX-a participare consecutivă la BIFE-SIM

Ing. RODICA SFÂCA, administrator RONEX PRODUCȚIE: „Ne mândrim să fim prezenți la cel mai  important eveniment din domeniu, unde se reunesc cei care au un cuvânt de spus în privința trendurilor în materie de mobilier, amenajări interioare, accesorii și utilaje. Anii de expunere la acest târg ne-au dat și o viziune de ansamblu asupra dinamicii producției autohtone de mobilier, a modului cum a evoluat piața românească de profil si, implicit, cum se transformă și se perfecționează gustul cumpărătorilor din țara noastră. De la an la an constatăm că vizitatorii au un grad de cunoaștere superior, sunt mai educați în ceea ce privește acest domeniu, mai pregătiți să aprecieze calitatea.”

 

 

Laitmotivul mobilierului RONEX este lemnul masiv, prezentat în diverse variante de execuție si finisaje

 

Prin programele de mobilier și piesele unicat pe care le vor prezenta în stand, reprezentanții RONEX își propun să vină în întâmpinarea cumpărătorilor avizați. Compania abordează o diversitate de stiluri: clasic și de artă, modern și contemporan, precum și nonconformist.

 

 

Ing. RODICA SFÂCA, administrator RONEX PRODUCȚIE: „În afară de funcționalitate și design, la această ediție încercăm să surprindem vizitatorii cu finisaje noi, realizate prin periere și cu aplicare de patine în culori complementare, alb și gri, care scot în evidență frumusețea lemnului masiv. Expunem piese de mobilier cu personalitate individuală, care nu fac parte neapărat dintr-un program, tocmai pentru a sublinia flexibilitatea procesului de producție, care caracterizează activitatea RONEX. Realizăm piese unicat, chiar dacă efortul este mai mare, fiecare obiect reprezentând o creație în sine. Consideram că prin prezentarea acestui gen de mobilier venim în sprijinul celor care vor mai mult decât ce este obișnuit, dar ne aducem și un aport în educarea și orientarea gustului publicului cumpărător. Pentru colectivul RONEX, realizarea de modele unicat, cu design deosebit, care să domine un spațiu și să-l definească, a devenit în ultimii ani un target. Ne adresăm în egală măsură arhitecților și celor care se ocupă de amenajări interioare, pentru a le oferi variante pe care să le folosească în mobilarea și decorarea spațiilor de locuit, a spațiilor publice, precum și a celor de lucru.”

 

 

Și la această ediție a BIFE-SIM, compania RONEX va prezenta garnituri complete de mobilier, pentru dining, living, dormitoare, dar și  biblioteci și mobilier de birou.

 

 

Produsele RONEX pot fi văzute în Pavilionul B1, standurile 107,108 sau pe site-ul companiei ronexprod.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT