Home / Editoriale  / ROMPLY MEROPS, partener puternic în producția de placaj

ROMPLY MEROPS, partener puternic în producția de placaj

De 19 ani, ROMPLY MEROPS, companie cu capital integral românesc, produce placaj standard din lemn de plop si de fag.

 

 

„Dispunem de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute, precum și de perspectivele existente. Suntem un colectiv unit în care și-au găsit locul atât tinerii, cu ideile lor inovatoare și constructive, dar și personalul cu experiență și know how, care stăpânește în cel mai mic detaliu tehnicile de prelucrare a lemnului. Suntem în permanentă interacțiune și urmărim continuu satisfacerea cerințelor partenerilor și clienților noștri, prin serviciile de calitate prestate în folosul lor. Acest lucru este posibil grație calificării, ambiției și orientării către calitate a colectivului nostru de specialiști”, susține dr. ing. Constantin Mitucă, administrator ROMPLY MEROPS.

 

Compania deține linii tehnologice performante, de la producători consacrați din domeniu: Cremona, Pagnoni, BSY, Stainemann. „Folosim echipamente de înaltă performanță și garantăm conformitatea produselor la standardele de calitate. Acestea, împreună cu o infrastructură completă de transport (rutier, naval și feroviar) ne ajută să valorificăm bogatele păduri de plop existente de-a lungul Dunării. Fabrica este amplasată în apropierea unui bazin forestier semnificativ de plop euroamerican, care este sursa cea mai importantă de aprovizionare cu lemn de calitate”, explică reprezentanții companiei.

 

Placajul este realizat din materii prime a căror proveniență este 90% românească, iar reprezentanții companiei spun că este de cea mai bună calitate. Placajul destinat cofrajelor este acoperit cu film fenolic de înaltă calitate, importat din Germania. Izolat cu vopsea pe margini, rezistă în condițiile specifice în care se utilizează placa: mediu alcalin, cicluri repetate de utilizări.

 

Produse marca ROMPLY MEROPS

 

Placaj cu film 1250×2500 cu grosime de 12-27mm – destinat panourilor de cofraje 60%

 

Placaj fără film 1250×2500 cu grosime de 9-27mm – pentru mobilier tapițat, design interior

 

Placaj antiderapant 1250×2500 cu grosime de 12-30mm –platforme camioane, podele 15%

 

Compania a realizat și două produse proprii, pe care le-a înregistrat la OSIM

 

OSBPLY – destinat panourilor de cofrajaje

 

Placaj cu film galben 500×2500 cu grosimea de 21-27mm – destinat panourilor de cofrajaje

 

Compania ROMPLY MEROPS este certificată FSC, CARB/EPA (certificare specifică exporturilor SUA și California) și ca furnizor român pentru NATO.

 

„Prelucrarea lemnului se face cu respect, atât în ceea ce privește nevoile naturii, cât și ale oamenilor. Ne asigurăm permanent că materia primă pe care o achiziționăm provine din surse legale, controlate. Numai un angajament constant poate garanta o calitate durabilă. Facem afaceri având în vedere, în fiecare moment, protecția mediului înconjurător, prin procese tehnologice ce susțin economia circulară”, spune administratorul companiei.

 

Detalii despre companie și produse pe romplymerops.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT