Home / Industria Mobilei  / ROMINA FURNITURE, prezență elegantă la BIFE-SIM 2019

ROMINA FURNITURE, prezență elegantă la BIFE-SIM 2019

ROMINA FURNITURE este deja un brand consacrat peste hotare, cu o piață de desfacere foarte bună în Statele Unite ale Americii, însă participă în fiecare an la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM, pentru a-și consolida legătura cu publicul român.

 

 

Compania produce mobilier la comandă, conform proiectului clientului, de la bucătării, dressing-uri, zone de dining, la dormitoare pentru adulți si pentru copii.

 

FLORENTINA TOADER, director vânzări ROMINA FURNITURE: „Întotdeauna ne place să venim cu ceva nou. Producem atât mobilier pe stil clasic cât și modern, practic clienții pot găsi  la noi tot ceea ce-și doresc. Realizăm numai mobilier din lemn masiv: lemn de fag, de esență tare, finisajele toate sunt făcute pe bază de apă, non-toxice. E un lucru extraordinar de important pentru părinți mai ales, nu există emisie de formaldehidă sau de substanțe toxice în camera copilului. Produsele noastre sunt foarte apreciate din aceste considerente, dar și din punct de vedere estetic. Oamenii au început să pună accent pe calitate, cei care doresc să cumpăre mobilierul ROMINA știu că vor lemn masiv și cunosc toate beneficiile pe care le aduce finisajul, prin faptul că nu e tratat.”

 

 

Peste 80% din producția fabricii merge pe piața Statelor Unite ale Americii. Dar, s-au intensificat și vânzările on line, sunt magazine care vând produsele ROMINA FURNITURE în Anglia, Belgia, Olanda.

 

Toate piesele de mobilier produse de ROMINA FURNITURE pot fi văzute în showroom-ul fabricii din comuna Tărtășești, județul Dâmbovița, str. Fabrica de mobilă nr. 1 și pe site-ul companiei pe rominafurniture.ro.

 

 

Citește și

ROMINA FURNITURE vrea să cucerească piața mobilierului la comandă

ROMINA FURNITURE, mobilier de calitate pentru copii, recunoscut în SUA

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT