Home / Promo  / ROMINA FURNITURE, mobilier de calitate pentru copii, recunoscut în SUA

ROMINA FURNITURE, mobilier de calitate pentru copii, recunoscut în SUA

DUMITRU TOADER, președinte ROMINA FURNITURE: „Ideea de a produce mobilier pentru copii mi-a încolțit în anul 2001, în urma unei vizite la cel mai mare târg dedicat bebelușilor și tinerilor (baby&teen), în Statele Unite ale Americii. Acolo am sesizat lipsa unor produse de mobilier superioare din punct de vedere al calității. În 2002 am decis să achiziționez o fostă fabrică de producție mobilier, în comuna Tărtășești. Am făcut investiții, am modernizat-o și am început producția pentru una din cele mai mari companii de mobilier pentru copii din SUA, Delta, iar ulterior și pentru Ragazzi.”

 

Unul din cele mai grele momente a fost în anul 2005, când clientul nostru, firma Ragazzi, a intrat in faliment. Decizia majoră pe care am luat-o atunci a fost să nu mai fim captivi unui retailer.

 

Decizia cea mai grea ne-a adus succesul

 

În anul 2006, am decis să ne creăm propriul brand, Romina Furniture, și am expus la același târg pe care îl vizitasem în anul 2001. Clienții au fost încântați de produsele noastre și au decis să ne acorde o șansă. Astăzi lucrăm în SUA cu peste 65 de magazine partenere, avem propria echipă formată din 6 oameni, dar și un depozit de unde organizăm logistica pentru a trimite marfa către magazinele partenere.

 

Cea mai mare realizare este mulțumirea clienților

 

În fiecare an mergem la târgul din SUA și clienți, care sunt în acest business de peste 50 de ani, ne spun că nu au mai întâlnit până acum mobilier de o asemenea calitate.

 

Ceea ce ne diferențiază este faptul ca nu facem rabat la calitate

 

Mobila Romina Furniture este executată 100% din lemn masiv de fag, beneficiind de cea mai bună prelucrare și de accesorii de calitate.
Punem mare preț pe sănătatea și siguranța copilului

DUMITRU TOADER, președinte ROMINA FURNITURE: „Utilizăm exclusiv lacuri și vopseluri pe bază de apă, certificate internațional ca nefiind toxice. Produsele folosite la finisare nu conțin plumb sau orice altă substanță toxică sau care, în anumite condiții, ar putea produce emanații toxice. Compania folosește numai cleiuri organice la îmbinarea sertarelor, fețelor, în toate situațiile care necesită adezivi. Finisajul cu ceară de albine este disponibil pentru toate colecțiile noastre în varianta natur. Nu folosim absolut deloc PAL în procesul de fabricație, de aceea, toate produsele Romina nu conțin formaldehide, care sunt folosite la obținerea PAL-ului și MDF-ului.”

 

Copiii multor celebrități din România cresc cu mobila ROMINA

 

Multe celebrități din lumea muzicii, gimnasticii, a televiziunii și a afacerilor au ales pentru copiii lor mobilier ROMINA, pentru un motiv foarte simplu: au vrut ca, încă din prima zi, copiii lor să aibă tot ce este mai bun! Ei spun că apreciază stilistica și calitatea deosebită, dar și posibilitatea oferită de ROMINA de a personaliza culorile și finisajele colecțiilor alese.

 

Exportăm aproape 80% din ce producem, dar ne extindem treptat și pe piața din România

 

DUMITRU TOADER, președinte ROMINA FURNITURE: „Anul 2017 a fost unul bun, am reușit să creștem mai mult pe piața din România, prin mobilierul pe comandă și ne bucură faptul că întâlnim clienți care ne mulțumesc pentru ceea ce facem. 80% din producția noastră de mobilier merge către piața din SUA, însă planul pentru 2018 este să ne extindem cat mai mult și pe piața din Europa. În acest sens, în ianuarie vom merge la târgul de la Köln, pentru a lua pulsul pieței din Germania.”

 

ROMINA FURNITURE a ajuns până în China

 

A început în 2008 ca un test, iar astăzi mobila ROMINA este din ce în ce mai cerută în magazinele de specialitate din Beijing. Chinezii apreciază atât calitatea deosebită a mobilierului, cât mai ales designul european al colecțiilor.

 

Mai multe despre ROMINA FURNITURE, membru APMR, găsiți pe www.rominafurniture.ro

 

Review overview

POST A COMMENT