Home / Industria Mobilei  / ROMEXPO amână desfășurarea manifestărilor expoziționale din perioada 2- 5 aprilie 2020

ROMEXPO amână desfășurarea manifestărilor expoziționale din perioada 2- 5 aprilie 2020

Sănătatea angajaților, partenerilor, expozanților și vizitatorilor Centrului Expozițional ROMEXPO și asigurarea unui climat sigur pentru desfășurarea activităților de business se află în topul priorităților companiei noastre. De aceea, având în vedere actualul context epidemiologic mondial, precum și Hotărârea nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, ROMEXPO amână desfășurarea manifestărilor expoziționale programate în perioada 2 – 5 aprilie: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și anulează ediția de primăvară a MODEXPO.

 

 

„Pentru a evita orice fel de risc și pentru a veni în întâmpinarea eforturilor statului român de a împiedica răspândirea noului virus, am hotărât amânarea târgurilor programate în perioada 2-5 aprilie pentru intervalul 14 – 17 mai. Monitorizăm îndeaproape situația și suntem în contact permanent cu autoritățile statului”, a declarat Mihai Costriș, Director General ROMEXPO.

 

Programul expozițional ROMEXPO pentru 2020 nu va suferi modificări majore. Echipa ROMEXPO va continua să pregătească târgurile programate în luna mai, precum și pe cele din sezonul expozițional de toamnă, astfel încât toți vizitatorii și expozanții care vor lua parte la acestea să beneficieze de o experiență pozitivă.

 

Totodată, în situația în care fenomenul epidemiologic va lua amploare și autoritățile responsabile vor solicita și vor impune alte pachete de măsuri specifice, ROMEXPO se va supune acestora și va informa cu promptitudine toți expozanții, partenerii și participanții la manifestările organizate în Centrul Expozițional.

 

Să ne revedem cu bine în Orașul din mijlocul orașului!

 

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT