Home / Promo  / România revine pe marile scene internaționale de prezentare a mobilei

România revine pe marile scene internaționale de prezentare a mobilei

7 PRODUCĂTORI ROMÂNI VOR MERGE LA ICFF NEW YORK

 

Primul eveniment la care vom fi reprezentați cu stand național este INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR NEW YORK – ICFF, care va avea loc la Javits Center, în perioada 15 – 17 mai 2022. Platforma americană pentru design global va reuni reprezentanți importanți ai industriei de mobilă din întreaga lume.

 

După multe eforturi, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a reușit să rezerve 223 mp de spațiu, pentru 7 companii care vor să-și prezinte creațiile publicului new yorkez, dar și vizitatorilor din alte state. AMPLUSPM,  BUCIN MOB, CAREL WODWORKS, CARO JIBOU, MATERIA STUDIO, MONTANA CÂMPENI și WOOD&FURNITURE CONTRACT vor realiza colecții speciale pentru această expoziție, adaptate cerințelor pieței, încercând să atragă atenția arhitecților, designerilor, retailerilor și vizitatorilor nespecializați cu produse inovative, cu design deosebit.

 

 

10 pentru România la ICFF New York 2019

 

Ultima ediție a spectacolului de mobilier din Statele Unite ale Americii, la care România a participat cu stand național a fost cea din 2019. Peste 38.000 de designeri, arhitecți și distribuitori au studiat produsele de mobilier și accesoriile expuse de cele 900 de companii, din 72 de țări, prezente la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR – ICFF New York.

 

 

Anul trecut, țara noastră a înregistrat o creștere spectaculoasă a exportului de mobilier către SUA

 

46,3% a fost creșterea exportului pe piața americană, în primele 11 luni ale anului 2021, față de aceeași perioadă a anului 2020, ceea ce reprezintă 3% din totalul exportului de mobilă românească.

 

Puteți urmări cum evoluează pregătirile evenimentului ➡️

icff.com

facebook.com/ICFFdesign 

instagram.com/icff_official

 

Târgurile care vor avea loc, în acest an, prin Programul de Promovare a Exporturilor

 

Așa cum am prezentat, au fost selectate firmele care vor participa la The International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York, 14 – 16 mai 2022 și la Salone del Mobile.Milano, 7 – 12 iunie 2022.

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri APMR: „Pentru celelalte târguri la care am agreat participarea cu stand național, împreună cu producătorii de mobilă și cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, așteptăm cât mai repede documentele de înscriere, pentru a ne încadra în prevederile legale în vigoare, la acest moment.”

 

LISTA EVENIMENTELOR AGREATE

 


Maison & Objet Paris, 8 – 12 septembrie 2022

maison-objet.com

 

 

MOW Bad Salzuflen, 18 – 22 septembrie 2022

mow.de

 

 

MEUBELBEURS Bruxelles, 6 – 9 noiembrie 2022

furniturefairbrussels.be

 


MEBEL Moscova, 21 – 25 noiembrie 2022

meb-expo.ru/en

 

 

Pentru detalii legate de înscriere și de desfășurare a evenimentelor

Gabriela Chișe, 0722 376 989, gchise@industriamobilei.ro

 

Vezi  AICI companiile romanesti care ne vor reprezenta la Salone del Mobile.Milano.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT