Home / Promo  / România revine la Salone del Mobile.Milano cu stand național, după 2 ani de pauză

România revine la Salone del Mobile.Milano cu stand național, după 2 ani de pauză

Anunțat inițial pentru luna aprilie, așa cum s-a desfășurat continuu timp de 58 de ani, Salonul Internațional de Mobilă de la Milano a fost amânat pentru perioada 7 – 12 iunie 2022, din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii evenimentului promit însă o ediție specială, care să le reamintească tuturor că aceasta este cea mai importantă manifestare din lume, în domeniul designului de interior.

 

Decizia de a amâna evenimentul le va permite expozanților, vizitatorilor, jurnaliștilor, comunității internaționale de design de mobilier să profite la maximum de un eveniment care va reuni toate noutățile din industrie, în deplină siguranță. Pe lângă sărbătorirea unei aniversări majore, evenimentul se va concentra pe tema ”sustenabilitate”, târgul acționând ca o vitrină pentru produsele realizate, în acest sens, de către designeri și companiile de mobilă. Mutarea evenimentului în iunie va asigura o prezență mare a expozanților și profesioniștilor străini, ceea ce a reprezentat întotdeauna un punct forte al evenimentului nostru”, a declarat Maria Porro, președintele Salone del Mobile.Milano.

 

 

 

România va fi reprezentată la evenimentul din Italia de 16 companii, care vor crea produse și colecții speciale pentru Salonul Internațional de Mobilă de la Milano.

 

Este vorba despre ASKIA FURNITURE, AXM PROD 93, BRADUL MĂNECIU, CAREL WOODWORKS, CARO JIBOU, DIS PROD, ECOMATRIX, LAITZA NORD, LEMN PROD EX COM,  M-OLIVER DESIGN, MOBEX&COMPANY, MONTANA CÂMPENI, NEWEL TURNING, NORDARIN PROD COM, SZEL MOB, URBAN WOODS.

 

Lista expozanților poate fi consultată aici ➡ https://s9.ro/1kck

 

Vă reamintim că ediția din 2020 a Salone del Mobile.Milano a fost anulată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, iar anul trecut evenimentul a avut loc în format restrâns, în luna septembrie.

 

Ultima ediție a Salonului Internațional de Mobilă de la Milano, în format tradițional, a fost în aprilie 2019.  Peste 386.000 de vizitatori, din 181 de țări și 2.418 expozanți, 34% dintre ei provenind din străinătate, au făcut din cea de-a 58-a ediție a Salone Del Mobile.Milano una de succes, înregistrând o creștere de 12% comparativ cu ediția din 2017, care a avut aceeași tematică.

 

 

17 companii au reprezentat atunci industria românească de mobilier, încercând să se impună pe piața europeană și nu numai. Piața italiană prezintă un interes deosebit pentru producătorii români, fiind cea de a treia în exporturile de mobilă ale României.

 

 

Milano rămâne vârful de lance al designului pentru orice produs, Salonul Internațional de Mobilă fiind un promotor al eleganței și bunului gust.

 

Salone del Mobile.Milano se desfășoară din anul 1961 și este împărțit în trei categorii: Classic, Design și Lux. Gândit inițial ca o modalitate de a promova exportul italian de mobilă și accesorii, Salonul Internațional de Mobilă de la Milano a devenit un eveniment de marcă pentru impunerea noilor trenduri, urmărind, în același timp, descoperirea celor mai promițători designeri internaționali.

 

Review overview

POST A COMMENT