Home / Interviuri  / România revine cu stand național la Interzum

România revine cu stand național la Interzum

Asociația Producătorilor de Mobilă din România cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează participarea firmelor românești cu stand național la cea de-a 60-a ediție a INTERZUM, unul dintre cele mai mari târguri internaționale, din industria mobilei și amenajărilor interioare, unde vor fi prezenți furnizorii importanți de accesorii pentru mobilier.

 

Din partea României participă companiile BESTFOAM, ECOSILVA PROD COM SERV, ELIM GOD, IMAGELINE, KA&MA TRADING, NETT FRONT, SESSIO.EU, SIGSTRAT, UNICOM WOOD PRODUCTION. Evenimentul se desfășoară în perioada 21-24 mai 2019.

 

Revista MOBILA a realizat un interviu despre cea de-a 60-a ediție a acestei manifestări și despre participarea României cu stand național la INTERZUM.

 

 

Revista MOBILA: Este importantă revenirea României la INTERZUM?

Roberta Straub, reprezentant Koelnmesse în România și Moldova: „Salutăm efortul depus de Asociația Producătorilor de Mobilă din România și ne bucurăm că firmele românești vor fi prezente. Pentru că la patru ani de pauză față de ultima participare cu pavilion național la INTERZUM, cei mai importanți jucători din domeniu din România se vor reuni în standul comun organizat de APMR și își vor prezenta produsele la această ediție jubiliară. Putem afirma că, până în acest moment, participarea firmelor romanești este aproape dublă ca suprafață închiriată față de ultima ediție. Există multe firme noi din România care s-au înscris deja ca expozanți anul acesta, dar și-au reînnoit participarea și cei mai mulți dintre vechii expozanți. INTERZUM continuă să fie un partener de încredere pentru firmele românești interesate să își prezinte produsele și să exporte pe piețele internaționale.”

 

Revista MOBILA: Cu ce ofertă vine INTERZUM pentru cea de-a 60-a ediție?

 

Roberta Straub, reprezentant Koelnmesse în România și Moldova: „Ediția de anul acesta este una jubiliara. Suntem mândri că târgul a devenit o platformă extraordinară pentru jucătorii industriei mobilei la nivel mondial. Anul acesta, INTERZUM va avea loc în perioada 21 – 24 mai și se dorește a fi atât pentru expozanții, cât și vizitatorii săi, o ediție aniversară. În mai se vor reuni la Köln, ca de fiecare dată, cele mai importante firme furnizoare pentru industria mobilei, dar și pentru categoriile adiacente prelucrării materialelor acestei industrii. Astfel, oferta târgului este împărțită în trei segmente distincte: Function&Components, Materials&Nature si Textile&Machinery. Segmentul Function&Components grupează producători de semifabricate pentru mobilierul de bucătărie și cel de birou, feronerie, părți componente și sisteme de iluminat pentru industria mobilei. Textile&Machinery reunește expozanții din domeniile fabricarea mobilei tapițate și a saltelelor, prelucrarea pielii și a altor materiale pentru industria mobilei, sisteme CAD/CAM. Sub tema Materials&Nature vor expune producătorii de lemn, furnir, parchet, decorațiuni interioare, laminate sau alte materiale destinate industriei mobilei.”

 

Revista MOBILA: Cum a fost ediția precedentă?

 

Roberta Straub, reprezentant Koelnmesse în România și Moldova: „1.732 de firme din 60 de țări au expus acum doi ani pe o suprafață de 184.000 mp. Expozanții s-au bucurat de prezența a 69.000 de vizitatori de specialitate din 152 de țări, dintre care doar 18.000 din Germania. Atât la nivelul expozanților cât și la nivelul vizitatorilor, târgul prezintă la fiecare ediție o internaționalitate remarcabilă.”

 

Revista MOBILA: Sub ce tematică se desfășoară această ediție?

 

Roberta Straub, reprezentant Koelnmesse în România și Moldova: VIITORUL ÎNCEPE AICI este motto-ul târgului. Anul acesta vor fi destule motive pentru ca vizitatorii noștri să se bucure la nivel maxim în cele patru zile de târg de tendințele industriei. Începem cu prezentarea „Tiny spaces – Living in compact homes”, un eveniment de excepție al unor firme cunoscute – Atim, Bluch, Hettich, Hommel, Häfele si Pesseto – despre locuitul în spații mici cu tema centrala „Funcționalitatea spatiilor”. Continuăm cu o alta temă importantă: cea a materialelor utilizate în industrie. Pentru aceasta, agenția germană HAUTE INNOVATION va prezenta sub motto-ul „Disruptiv Materials – Changing the Future” ultimele inovații în domeniul materialelor și tehnologiilor disruptive. În domeniul ‘Textile&Machinery’, jucători inovatori și producători de înaltă clasă vor prezenta produse în premieră la târg. Ca o axă centrală de legătură a segmentelor „Textile&Machinery”, hala 10.1 se va reinventa anul acesta, iar vizitatorii târgului vor putea găsi o structură optimală privind lanțul de producție. Sunt foarte multe teme actuale care se așteaptă a fi descoperite și care constituie tendințele industriei.”

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT