Home / Industria Mobilei  / România produce acum cea mai avansată tehnologie pentru procesul tăierii pielii naturale

România produce acum cea mai avansată tehnologie pentru procesul tăierii pielii naturale

Tapițeria din piele are un loc important în industria românească de mobilă. Există tradiție și pricepere în acest domeniu, iar piața este în continuă creștere. Dar sunt și câteva probleme majore: costurile cu munca oamenilor sunt mari, calificarea operatorilor ia mult timp și nu există o stabilitate a forței de muncă. În plus, eficiența tăierii de piele naturală e adesea scăzută în fabricile care n-au fost încă modernizate.

 

Răspunzând acestor provocări, o companie românească din Iași, Gemini CAD Systems, a dezvoltat Thagora, cea mai avansată tehnologie pentru camera de croire a pielii naturale.

 

Un software preia toată planificarea producției, separând etapele de scanare, încadrare și tăiere a pielii. Procesul este ajutat de încadrarea automată și de o mașină de scanat care digitizează toate pieile din fabrică.

 

Beneficiile sunt majore: automatizarea preia cea mai mare parte din munca operatorilor, nivelul de specializare necesar pentru aceștia e mult mai mic, iar mașinile de tăiat automate sunt mult mai productive și se obține o importantă economie de piele.

 

Această tehnologie e implementată la numeroase companii românești și europene. Thagora e o soluție modulară, care poate fi adaptată la nevoile specifice ale fiecărui client, indiferent de mărime ori de disponibilitatea sa financiară.

 

Există variante chiar și pentru producători care au mașini de tăiat automate de câțiva ani sau care vor să taie manual în continuare.

Toate aceste detalii sunt stabilite printr-o evaluare tehnică gratuită, oferită de experții Gemini CAD Systems. În plus, utilizarea sistemului este intuitivă și susținută de un training solid al operatorilor.

 

Pentru producătorii de mobilă români, investiția în modernizarea fabricilor nu mai e doar o decizie curajoasă. Ci una pe care și-o permit și care aduce rezultate concrete, verificabile. De aceea, Thagora este o oportunitate majoră de a-și mări eficiența și profitabilitate.

 

 

Află mai multe pe:

www.geminicad.com/ThagoraTehnologieRomânească

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT