Home / Promo  / ROMÂNIA prezentă din nou la INTERZUM

ROMÂNIA prezentă din nou la INTERZUM

INTERZUM, unul dintre cele mai mari târguri internaționale din industria mobilei și amenajărilor interioare, iși deschide mâine porțile pentru cei mai importanți furnizorii de accesorii pentru mobilier.

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a organizat participarea firmelor românești cu stand național la cea de-a 60-a ediție a târgului.

 

 

Țara noastră va fi reprezentată de companiile BESTFOAM, ECOSILVA PROD COM SERV, ELIM GOD, IMAGELINE, KA&MA TRADING, NETT FRONT, SESSIO.EU, SIGSTRAT și UNICOM WOOD PRODUCTION. Vor fi prezente în HALL 10.2 si HALL 9.1.

 

 

VIITORUL ÎNCEPE AICI, la târgul internațional care acoperă toate aspectele industriei, de la piese finite și colecții, până la materiale și producție de mobilier, susțin organizatorii INTERZUM. Evenimentul se desfășoară la Koelnmesse, în Germania, în perioada 21-24 mai 2019.

 

 

1.732 de firme din 60 de țări au expus acum doi ani pe o suprafață de 184.000 mp. Au fost 69.000 de vizitatori de specialitate din 152 de țări, dintre care 18.000 din Germania.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT