Home / Promo  / România participă pentru prima dată la ICFF New York, în Statele Unite

România participă pentru prima dată la ICFF New York, în Statele Unite

10 companii reprezintă România la expoziția International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York, care se desfășoară în perioada 20-23 mai 2018.

 

 

Firmele care au decis să cucerească piața americană sunt: AXM PROD 93, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, ECOMATRIX, GLOBAL ART PRODUCTION, MAER IMPORT EXPORT, MATERIA STUDIO, QUADRA INVEST, SCULPURA SECUIASCĂ.

 

România va avea un stand național de 297,4 mp. Participarea noastră a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri APMR: „Pregătirile de participare sunt în curs. Produsele celor 10 firme sunt în  drum spre America. Organizatorul standului național, firma Godmother, face ultimele comenzi pentru buna desfășurare a evenimentului și pentru buna organizare a standului României. Emoțiile primei participări cu un stand național la New York sunt mari, dar sperăm într-o participare de succes!”

 

 

Organizatorii expoziției anunță că la ediția din acest an a ICFF New York s-au înscris peste 800 de expozanți, din 30 de țări.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT